ŠOK: Kevin Panter napušta Partizan!

Autor:

Sport

10.06.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panter odlazi iz Partizana.

ŠOK: Kevin Panter napušta Partizan!

Foto: Starsport

Kako prenosi Sport Klub, kapiten Partizana, Kevin Panter i Makabi iz Tel Aviva postigli su dogovor oko finansijskih uslova saradnje, što znači da će Amerikanac napustiti Beograd posle tri sezone u crno-belom dresu i pojačati „Ponos Izraela“. Panter je imao ugovor sa Partizanom do narednog leta, ali je odlučio da se odrekne poslednje plate iz ugovora za sezonu 2023/24, nakon čega je dobio slobodu da potpiše za novi klub.

Foto: Starsport

Kevin Panter i Željko Obradović

Tokom svoje trogodišnje karijere u Partizanu, Panter je postao ključni igrač i vođa tima. Njegova izuzetna tehnika, brzina i odlučnost na terenu doneli su mu veliku popularnost među navijačima Partizana. Amerikanac je pojačao redove Partizana 2021. godine kada je došao iz Olimpije Milana.

U svojoj karijeri nosio je dresove Crvene zvezde, Olimpijakosa, Virtus Bolonje, AEK-a, Radoma, Antverpena. Prošle sezone je bio jedan od ključnih igrača koji su doprineli da crno-beli osvoje AdmiralBet ABA ligu i postao miljenik navijača. Ova takmičarska godina je bio slabija za Pantera, ali i pored toga, u određenim momentima je pokazao da poseduje izuzetan kvalitet.

Pod vođstvo Željka Obradovića dosta je unapredio svoju igru. Treba napomenuti da nije draftovan 2016. godine, pa se iz tog razloga uputio u evropsku avanturu. Takođe, prošle sezone je bio izabran u drugu petorku Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading