TEŠKO DA ĆEMO VRATITI IGRAČA KOG SMO IZVREĐALI! OSTOJA UPLAŠIO GROBARE: Učešće u Evroligi NESIGURNO!

Autor:

Sport

22.04.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pregovaramo sa bivšim igračima Partizana"

TEŠKO DA ĆEMO VRATITI IGRAČA KOG SMO IZVREĐALI! OSTOJA UPLAŠIO GROBARE: Učešće u Evroligi NESIGURNO!

Foto: Starsport

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, istakao je u podkestu za "Sport klub" da će biti teško vratiti Nikolu Milutinova od bivših igrača, kao i da postoji nesigurnost oko učešća kluba u Evroligi naredne sezone.

- Pošto smo izvređali Milutinova teško je da će se vratiti. Vratili smo Jaramaza, Anđušića…. Pregovaramo sa bivšim igračima Partizana koji će se verovatno vratiti u Partizan i to su lepe stvari. To pokazuje da je klub veliki, da je poštovan, da ima sistem, da igrači veruju u njega. Lepo je živeti u Beogradu. Sada, kada pričate sa našim igračima, oni često kažu, rado bih se vratio u Beograd, ali moramo dosta stvari da uradimo. Prva stvar je nesigurnost oko učešća u Evroligi - počeo je Ostoja Mijailović za "Sport Klub".

Republika

Foto: Starsport

Milutinov protiv Partizana

Predsednik Partizana je takođe istakao da je srećan zbog razvoja košarke u Srbiji, naglašavajući da postoji sve veći broj klubova koji se ističu.

Srpsko tržište nije posebno u odnosu na ostala. Ni u Španiji nemate 20 klubova koji se bore za titulu. Imate tri, četiri koji se vrte u krug. Srpska košarka je poprilično razvijena, Partizan i Zvezda se ističu budžetima i rezultatima, ali danas imate Vojvodinu, Užice, Borac iz Čačka, Megu, Spartak, Gajdobru… Ja sam ponosan na ono što rade klubovi u Srbiji i koliko raste košarka. Mladi igrači dobijaju priliku da ih vidi jedan Željko Obradović, neki skaut, Janis Sferopulos… Mislim da je srpska košarka danas daleko bolja nego što je bila pre deset godina - zaključio je predsednik Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vuk07

22.04.2024 14:14

Vi i drugo neradite Mijailoviću vaš SMS klub Prtizan blati sve šti im nije po volji. Ucenjuje te tužakanje, ne priznajete da ste državni projekt. Veoma uspešno poslujete nezapamčeni sportski uspesi SMS Partizana za tri sezone jedna titula ABA ligi. Od vaše nemoči zelite da druge optužite da niste ravnopravno podržani od strane KSS id neželite da igrate Super ligu Srbije. I da za nedaj bože da ekipa ne dobije licencu za Evroligu ovog puta se upisali u takmičenje Super lige Srbije. A predpostavljam i zasto je bi ostali bez podrške finansije FS SRBIJE. Po tvome trebalolo bi da svaki KK u Srbiji imao budjet od 60 miliona €vra da bi imali istie uslove u takmičenju. Ali jedno se pitam na kome mestu bi bio SMS Pertizan na tabeli KSS. Pozdrav

Miloš

22.04.2024 17:57

Stoka je stoka...oće da kaže čoek.