PARTIZAN U LAKTAŠIMA KAO KOD KUĆE: Grobari iz Republike Srpske pripremili SPEKTAKULARAN doček košarkašima! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa uvertira pred meč.

PARTIZAN U LAKTAŠIMA KAO KOD KUĆE: Grobari iz Republike Srpske pripremili SPEKTAKULARAN doček košarkašima! (VIDEO)

Foto: Instagram/partizanbc

Dvorana u Laktašima već godinama postaje dom crno-belih kada igra Partizan. Iako je Igokea voljeni tim u ovom gradu, u poređenju sa "parnim valjkom", ipak je na drugom mestu. Večeras su košarkaši Partizana stigli u Laktaše, gde će sutra od 18 sati igrati revanš meč plej-of serije AdmiralBet ABA lige. U prvom susretu koji je igran u beogradskoj Areni, crno-beli su slavili sa 94:85, a ulogu favorita imaju i u novom duelu.

Uoči meča, dok su pristizali u Republiku Srpsku, crno-beli su dočekani domaćinski, bakljadom i pesmom navijača u velikom broju. Čula se jedna od himni crno-belih - "Gde god da igraš ti", a igrači su strpljivo prolazili među verne pristalice, uz veliki osmeh, pozdravljajući se sa svakim od njih.


Malo koji klub se može pohvaliti takvom atmosferom i pažnjom navijača kao što je slučaj sa Partizanom. Dvorana u Laktašima, iako nije njihov domaći teren, postala je mesto gde se osećaju kao kod kuće, uz podršku vernih grobara. Ovakva posvećenost navijača retkost je i pruža dodatnu motivaciju igračima da pruže svoj maksimum na terenu.

Nakon pobede u prvom susretu, crno-beli imaju ulogu favorita i u revanš meču. Njihova igra u prethodnom duelu bila je impresivna, a sada će imati priliku da potvrde svoju dominaciju i osiguraju plasman u narednu rundu takmičenja. Navijači će svakako biti ključni faktor u stvaranju atmosfere koja će dodatno motivisati igrače da ostvare novu pobedu koja bi ih približila odbrani trofeja na Jadranu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading