PETRUŠEV ŠMEKER! Fića častio saigrače za rođendan BOGATOM TRPEZOM! (FOTO)

Autor:

Sport

18.04.2024

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicionalna grčka hrana.

PETRUŠEV ŠMEKER! Fića častio saigrače za rođendan BOGATOM TRPEZOM! (FOTO)

Foto: Profimedia

Filip Petrušev

Filip Petrušev častio saigrače suvlakijem povodom rođendana

Reprezentativac Srbije, Filip Petrušev, proslavio je svoj 24. rođendan na poseban način, časteći svoje saigrače i članove trenerskog tima Olimpijakosa suvlakijem. Ova gesta usledila je nakon što su njegovi saigrači iznenadili njega tortom, posle treninga, obećavši da će se on odužiti na svoj način.

 

Tradicionalni grčki suvlaki umesto sušija


Klub Olimpijakos pohvalio se na društvenim mrežama gestom Filipa Petruševa, ističući da je srpski košarkaš napravio trpezu za ceo tim, ali ne sa sušijem, već sa tradicionalnim, pravoslavnim, grčkim suvlakijem

Odlična sezona u Crvenoj zvezdi i povratak u Evropu

Filip Petrušev je proveo godinu dana u Efesu pre povratka u Srbiju, gde je nastavio da pruža sjajne partije u dresu Crvene zvezde kako u regionalnoj ligi, tako i u Evroligi. Nakon toga, oprobao se u NBA ligi kao deo Filadelfije i Sakramenta, ali je brzo odlučio da se vrati u Evropu, gde je ponovo obukao crveno-beli dres, ali ovaj put kao deo ekipe iz Pireja.

Uspešna karijera i perspektive u košarci

Filip Petrušev je rođen 15. aprila 2000. godine i već ima impresivnu košarkašku karijeru iza sebe. Njegov povratak u Evropu, kao i gest čašćenja suvlakijem, samo su neki od primera njegove posvećenosti timu i spremnosti da se prilagodi novim okolnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading