ČOVIĆ POTVRDIO: Zvezda dobija VELIKO pojačanje u plej-ofu AdmiralBet ABA lige!

Autor:

Sport

15.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"On nam je baš nedostajao"

ČOVIĆ POTVRDIO: Zvezda dobija VELIKO pojačanje u plej-ofu AdmiralBet ABA lige!

Foto: KK Crvena zvezda

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je na TV Arena sport u emisiji "U obruču" odmah po završetku meča u Areni protiv Studentskog centra na kom su crveno-beli slavili posle neverovatnog preokreta.

Između ostalog, Čović je komentarisao situaciju oko Nikole Topića i potvrdio da se mladi as vraća na teren verovatno već u Podgorici.

Republika

Foto: star sport

Topić protiv Partizana

- Zvezda je već iznedrila jednog (plejmejkera), to je mladi Topić, mislim da će on početi da igra već u Podgorici posle povrede u januaru, on nam je jako puno nedostajao, naročito posle situacije sa Nejpirom. On je kod nas odigrao jednu i po utakmicu, pre toga je igrao za juniore, trpao je po 50 utakmica, vidim da ga sad svojataju da je napravljen u OKK Beogradu i Megi, hvala svima što su i parče stavili u njegov razvoj. Imali smo tako i Šaranovića, Pavićevića, Matovića... Duško je imao tu hrabrost i onda smo napravili nešto da li će Topić igrati u Valensiji, otišao je tamo, nije igrao ni minut, mi smo ga preregistrovali u FMP, gde je naš rival Partizan ga je prijavio i imali smo dodatne probleme. Ali ne mislim da je lako Zvezdi i Partizanu da isforsiraju mlade igrače u Evroligi. Zamislite šta bi bilo u Grčkoj i Turskoj da je njima kvalifikaciona utakmica da samo šampion igra u Evroligi. Nas kvalifikuju tako bez izjednog razloga. Videćemo kako će Topić proći na draftu, njegova će odluka biti, kao što je bila njegova odluka. Duško je pričao sa njim, garantovao mu minutažu, on se opredelio da ode u Megu. Ako je bilo opterećenja, nije bilo kod nas. Najvažnije je da je zdrav, da odradi posao i ovde i da napravi što veći posao na draftu. Nadam se da će biti u Top 10, ali onda imate i kontru, nikad lošiji draft. Prva tri na draftu su iz Evrope, zbog toga je loš draft - rekao je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading