NIKOLA MIROTIĆ UPROPASTIO PARTIZAN U EVROLIGI: Bogdan objasnio šta je bila greška crno-belih

Autor:

Sport

13.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je on došao i da neki nisu otišli druga bi se pesma pevala.

NIKOLA MIROTIĆ UPROPASTIO PARTIZAN U EVROLIGI: Bogdan objasnio šta je bila greška crno-belih

Foto: Starsport

Alen Smailagić i Nikola Mirotić

Košarkaši Partizana nisu uspeli da se domognu plej-ina Evrolige. Zavisili su izabranici Željka Obradovića od Crvene zvezde u poslednjem 34. kolu, ali kako su crveno-beli poraženi od Efes u Istanbulu, trijumf nad Valensijom u Beogradu bio je Pirova pobeda. Kako je priznao sam Žoc, oni su mnogo ranije ostali bez šanse jer su u više utakmica bespotrebno prokockali pobede, a da nisu ne da bi bili u plej-inu, već možda i u plej-ofu.

Ono što je bio problem veći deo sezone je kuburenje sa visokim igračima jer Bruno Kaboklo i Frenk Kaminski nisu uspevali da uvek nadomeste odlazak Matijasa Lesora u Panatinaikos. A druga bi se pesme verovatno pevala da je Partizan uspeo da dovede Nikolu Mirotića, kojeg su jurili mesecima, a on je na kraju otišao u Armani. Da je Srbin crnogorskih korena sa španskim pasošem bio koban, tačnije njegov ne dolazak, smatra i proslavljeni košarkaški trener Bogdan Tanjević.

Foto: Starsport

Bogdan Tanjević

- Potpisujem svaku reč koju je izgovorio Željko. Potpisujem naravno i svaku neizgovorenu... Nije hteo da se žali (jer je preveliki laf) za nenadoknadiv gubitak dva sjajna igrača, Lesora i Egzuma koje je on napravio igračima. A nedostaju i Madar i Mirotić - napisao je Tanjević na Tviteru.

 

 

Podsetimo, osim Mirotića i Lesora, Dante Egzum je otišao u NBA ligi i redove Dalasa u kojem mu ide odlično u paru sa Lukom Dončićem. Jam Madar je bukvalno pobegao u Fenerbahče, ali mu tamo nisu cvetale ruže.

Republika

Foto: Starsport

Eh da nisu otišli: Lesor, Egzum i Madar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading