DVOJICA IZ ZVEZDE I JEDAN IZ PARTIZANA! ABA objavila IDEALNU petorku sezone 2023/24!

Autor:

Sport

12.04.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekli bismo zasluženo.

DVOJICA IZ ZVEZDE I JEDAN IZ PARTIZANA! ABA objavila IDEALNU petorku sezone 2023/24!

Foto: star sport

AdmiralBet ABA liga dodelila prestižna priznanja za sezonu 2023/24

Uzbudljiva košarkaška sezona AdmiralBet ABA lige 2023/24 privukla je pažnju ljubitelja košarke širom regiona. Nakon dugog i napornog takmičenja, regionalna liga je konačno objavila dobitnike prestižnih priznanja za sezonu. Luka Božić je ponovio prošlogodišnji uspeh osvojivši titulu najkorisnijeg igrača regionalnog takmičenja, dok je Nikola Topić zasluženo dobio nagradu za najboljeg mladog košarkaša.

Idealna petorka AdmiralBet ABA lige za sezonu 2023/24

Najznačajnije priznanje, idealnu petorku AdmiralBet ABA lige za sezonu 2023/24 čine Luka Božić, koji je dobio najveći broj glasova, zatim Zek LedejMiloš Teodosić, pomenuti Nikola Topić i Kenan Kamenjaš. Za novinare u regionu redosled je bio Božić, Ledej i Teodosić, dok su navijači AdmiralBet ABA lige odabrali Božića, Pantera i Ledeja.

Republika

Foto: Starsport

Luka Božić

Teška povreda Nikole Topića


Nikola Topić, mladi košarkaš koji je ove sezone nosio dres Mege, zasluženo je dobio priznanje za najboljeg mladog igrača regionalnog takmičenja. Nažalost, Topić nije mogao da nastavi sezonu u dresu Crvene Zvezde zbog teške povrede kolena koju je zadobio tokom takmičenja.

Priznanje za trenera sezone AdmiralBet ABA lige

Šef struke Zadra, Danijel Jusup, dobio je zasluženo priznanje za trenera sezone AdmiralBet ABA lige. Njegovo vođstvo i taktička genijalnost doprineli su uspehu Zadra tokom ove sezone.

Početak plej-ofa AdmiralBet ABA lige

Ova nedelja obeležena je ozvaničenjem početka plej-ofa ABA lige, koji će početi utakmicom između Budućnosti i Zadra u dvorani "Morača" u subotu od 19 časova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading