ZVEZDA I PARTIZAN U EVROLIGI I NAREDNE SEZONE?! Večiti GLAVNI KANDIDATI za pozivnice! SJAJNE VESTI iz Grčke!

Autor: M. M.

Sport

11.04.2024

22:29 >> 22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se zvanična potvrda.

ZVEZDA I PARTIZAN U EVROLIGI I NAREDNE SEZONE?! Večiti GLAVNI KANDIDATI za pozivnice! SJAJNE VESTI iz Grčke!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde debaklom protiv Efesa okončali su sezonu u Evroligi. Tim porazom je i Partizan ostao bez mogućnosti da igra plej-in, ali će večiti navodno i naredne sezone igrati u elitnom takmičenju.

To piše Aris Barkas, urednik kredibilnog portala Jurohups.

- Uprkos tome što nisu uspeli da prođu u plej-of, i Partizan i Crvena zvezda ostaju glavni kandidati za vajld kartu sledeće sezone. Tačnije, biće veliko iznenađenje ako ne budu deo postave Evrolige čak i ako ovo još nije zvanično objavljeno - objavio je poznati novinar.

U tekućoj sezoni elitnog takmičenja večiti rivali se nisu proslavili na terenu, ali su dokazali da Beograd i Srbija zaslužuju dva predstavnika. Crveno-beli su ciklus okončali kao šesnaesti tim na tabeli sa 11 pobeda i čak 23 poraza. Partizan, koji sutra kompletira ligaški deo sezone protiv Valensije u Areni, zasad je na bilansu od 15 trijumfa i 18. neuspeha.

Zvezda i Partizan boriće se za plasman u Evroligu i putem regionalne AdmiralBet ABA lige. U tekućoj sezoni stigli su do četvrtfinala. Nokaut fazu u regionu otvaraju Budućnost i Zadar 13. aprila (19.00) dva dana kasnije sastaju se i Crvena zvezda i Studentski centar (19.00), te Mega i Cedevita Olimpija (21.00). Duel Partizana i Igokee, nakon eliminacije crno-belih iz Evrope, biće na programu 17. aprila. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading