LEGENDARNI TRENER BRUTALNO OPLEO PO LJUBIMCU DELIJA: " Ne može da se ŽALI što ne IGRA"!

Autor:

Sport

08.04.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srećom smo pobedili" ističe nekadašnji šampion Evrope.

LEGENDARNI TRENER BRUTALNO OPLEO PO LJUBIMCU DELIJA: " Ne može da se ŽALI što ne IGRA"!

Foto: Starsport

Ataman

Argentinski košarkaš Luka Vildoza, koji je prešao iz Crvene zvezde u Panatinaikos, suočava se sa izazovima u novom klubu.

Naime, Argentinac nije uspeo da pronađe značajniju ulogu u rotaciji Panatinaikosa ove sezone, zbog čega mu je smanjeno vreme za dokazivanje u Evroligi.

Tokom nedavne pobede Panatinaikosa nad Kolosom rezultatom 79:74, trener Ergin Ataman je javno kritikovao igrače, a posebno je bio oštar prema Vildoci.

- Tragična utakmica, tragično izdanje. Ako mislite da ste veliki i da možete da pobedite bez energije… Videli ste sada kako to izgleda. Srećom smo pobedili. Imam zamerke na račun igrača, a posebno na Vildozu. Luka ne može da ima šut 1/7 iz igre i ne može da se žali što ne igra u Evroligi -  poručio je Ataman za „ERT“, pa dodao:

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza

- Mitoglouov učinak je takođe pao. Budimo spremni, svi misle da je sve gotovo. U četvrtak igramo važnu utakmicu protiv Albe. Ako ovako budemo igrali izgubićemo celu sezonu u poslednjoj utakmici u Evroligi. Napadam svoje igrače zbog toga - završio je Ataman.

Pitanje je kakva će biti sudbina argentinkog plejmejkera na kraju ove sezone. Deluje da niko u Atini ne spominje javno njegov odlazak, ali da se on naslućuje i oseća u vazduhu. Moguće je da neuspešna sezona otvori prostor za druge evroligaše, možda i Crvenu zvezdu, u kojoj je svojevremeno bio i MVP meseca u najelitnijem takmičenju Starog kontinenta. 

Ipak, veliku prepreku predstavlja ozbiljna povreda kolena zbog koje je propustio dobar deo sezone. Ostaje da se vidi kakva će biti Vildozina sudbina u zelenom dresu. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading