LETEĆI POKU! Monstruozno zakucavanje Alekseja Pokuševskog!

Autor:

Sport

08.04.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Srbin završio na listi najboljih poteza protekle noći u NBA ligi.

LETEĆI POKU! Monstruozno zakucavanje Alekseja Pokuševskog!

Foto: www.profimedia.rs

Aleksej Pokuševski, mladi srpski košarkaš, ostvario je sinoć svoju najbolju partiju u NBA ligi protiv Oklahome, inače svog bivšeg kluba. Postigao je 14 poena i zabeležio devet skokova, a ujedno je zauzeo visoko mesto na listi najboljih poteza dana. Njegovo impresivno zakucavanje preko protivnika izabrano je za drugi najbolji potez, uprkos tome što su Hornetsi poraženi rezultatom 121:118.

Aleksej Pokuševski je svojim sjajnim prodorom kroz odbranu Tandera pred kraj treće četvrtine oduševio publiku i svojim "posterizovanjem" čuvara i nagovestio da je njegova forma u uzlaznoj putanji. Mladi srpski košarkaš je definitivno zaslužio pažnju koju je dobio nakon ove utakmice.

Podsetimo, značajne role u sinoćnim mečevima najjače košarkaške lige sveta imali su i ostali srpski internacionalni. Aleksejev sunarodnik i saigrač Vasilije Micić stigao je do dabl-dabl učinka (17 poena uz 10 asistencija), Tristan Vukčević je u porazu Vašingtona (130:122) od Toronta upisao 11 poena, devet skokova i četiri asistencije, dok je Nikola Jović dao 18 poena u neuspehu Majamija protiv Indijane 117:115.

Na prvom mestu liste najboljih poteza našao se "srpski zet" Pol Džordž, koji je doneo pobedu Los Anđeles Klipersima protiv Klivlenda. Američki ol-star još jednom je pokazao da je i dalje jedan od najboljih igrača lige postigavši 39 poena, uz 11 skokova i sedam asistencija. 

Pored sportskih uspeha, Pol Džordž je i posvećen porodični čovek, oženjen je Danielom Rajić, sa kojom ima dvoje dece. Njihova porodična sreća i podrška koju pružaju jedno drugom zasigurno doprinose Džordžovim uspesima na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading