POVEĆANE MERE BEZBEDNOSTI U PARTIZANU! SPREMA SE PAKAO U ARENI! Evo da li će biti navijača OLIMPIJAKOSA!

Autor:

Sport

28.03.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbonosni susret za crno-bele posmatraće preko 20 hiljada ljudi.

POVEĆANE MERE BEZBEDNOSTI U PARTIZANU! SPREMA SE PAKAO U ARENI! Evo da li će biti navijača OLIMPIJAKOSA!

Foto: printscreen/tviter/Kevin Durant

Košarkaši Partizana će odigrati susret 32. kola protiv Olimpijakosa na svom terenu od 20.30 časova, i tako sebi u mnogome rešavati pitanje plej-ina. Crno-belima treba tri pobede do kraja, i sve manje od toga sa sobom donosi velike kalkulacije, nepotrebne u prelomnom trenutku sezone. 

Uvek su dueli "parnog valjka" i pirejskog tima privlačili veliku pažnju javnosti, pretežno zbog bratskih odnosa koje Grci gaje sa ljutim rivalima grobara, delijama. Sigurno je da kada bi to bilo moguće, članovi navijačke grupe "Gate 7" bi pohrlili u hordi zajedno sa ultrasima Zvezde, kako bi Partizanu pružili pakleno domaćinstvo. 

Foto: Starsport

Tomas Volkap i Zek Ledej

Naravno, tako nešto nije moguće. Prevashodno, to je slučaj zbog broja sezonskih karata prodatih u crno-belom taboru, potom zbog rasprodatosti hale za večerašnji duel, a na kraju i zbog mera bezbednosti, koje će i pored izostanka gostiju, biti znatno povećane. 

Razlog leži u svetlu skorašnjih događaja u Moskvi. Pola Evrope zaokupljeno je terorističkim udarom u glavnom gradu Rusije, a sva masovna okupljanja sada se nalaze pod prismotrom. Takođe, PR Partizana, Ivan Ivković, naglasio je da se pojavilo mnoštvo falsifikata sezonskih karata, te da se pojedinačne ulaznice preprodaju i prerađuju. Stoga je uveden dupli prsten provere ulaznica za meč Partizana  i Olija, kako ne bi došlo do situacije da vlasnici godišnjih karata ostanu bez mesta. 

Nije sporno da u Beogradu uvek bude više prisutnih na utakmici nego što hala može da primi, ali crno-beli čine sve što je u njihovoj moći da izađu na kraj sa hroničnim problemom srpskog sporta. 

Zbog toga imamo povećanje bezbednosnih i kontrolnih mera na večerašnjem duelu, a navijači Olimpijakosa će morati da sačekaju još kako bi se sa "neprijateljima" našli oči u oči, u grotlu Arene. Do tada, samo će grobari praviti pakao u srcu najveće košarkaške hale u Evroligi. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading