U PARTIZANU SU GA OBOŽAVALI, ON REŠIO DA ODE, A SADA MU SE "VRAĆA": Madar "leti" iz Fenera!

Autor:

Sport

27.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac na izlaznim vratima.

U PARTIZANU SU GA OBOŽAVALI, ON REŠIO DA ODE, A SADA MU SE "VRAĆA": Madar "leti" iz Fenera!

Foto: Starsport

Jam Madar i Trent Frejzer

Transfer Jam Madara u Fenerbahče: Kontroverze i neizvesna budućnost

Minulog leta izraelski košarkaš Jam Madar prešao je u redove Fenerbahčea, ali je ovaj potez bio obavijen velom kontroverze zbog tvrdnji Partizana da je Madar imao aktivan ugovor sa njima. Iako je otišao u tursku sa željom da se dokazuje i nadmeće, trenutno je sudbina Izraelca u ovom klubu izuzetno neizvesna. Tačnije, postaje sve izvesnije da bi Madar mogao da napusti klub, delom i zbog toga što se nije najbolje uklopio u sistem Šarunasa Jasikevičijusa.

Problemi u uklapanju u sistem i statistika

Republika

Foto: Starsport

Šarunas Jasikevičijus


Na 26 mečeva, Madar u proseku postiže 4,7 poena i ostvaruje 2 asistencije, ali u poslednja četiri meča Evrolige postigao je samo dva poena. Ovo su brojke koje ukazuju na izazove sa kojima se Madar suočava u novom okruženju, a problemi u uklapanju u sistem i nedostatak zapaženih rezultata mogu dovesti do njegovog odlaska iz kluba.

Pojavljivanje Rokasa Jokubaitisa na tržištu kao zamena

U svetlu Madarovih problema, Fenerbahče vrlo verovatno razmatra potencijalne igrače koji bi mogli da dođu kao zamena. Pojavljivanje imena Rokasa Jokubaitisa, košarkaša koji napušta Barselonu, dodatno komplikuje situaciju. Ovo stvara dodatnu neizvesnost oko Madarove budućnosti u Fenerbahčeu.

Ostaje da vidimo kako će se situacija razvijati i da li će Madar pronaći svoje mesto u Fenerbahčeu ili će, mnogo verovatnije, karijeru nastaviti negde drugde. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading