IPAK PROPUŠTA DUEL PARTIZANA I OLIJA U ARENI! Grobari mu se NADALI, spremali DOČEK, a on NE DOLAZI!

Autor:

Sport

24.03.2024

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće da sačekaju ponovni susret.

IPAK PROPUŠTA DUEL PARTIZANA I OLIJA U ARENI! Grobari mu se NADALI, spremali DOČEK, a on NE DOLAZI!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Košarkašima Partizana posle pobede nad Derbijem u AdmitalBet ABA ligi predstoji priprema za nove izazove u Evropi. 

Sledeći duel u 32. kolu Evrolige, crno-beli igraju protiv Olimpijakosa, a svaka kalkulacija je izvan opticaja- "parni valjak" ima apsolutni imperativ pobede u sva tri preostala meča. 

Ipak, ovaj susret će zbog povrede propustiti srpski reprezentativac Filip Petrušev. Košarkaš pirejske ekipe je na prethodnom evroligaškom duelu doživeo povredu kolena i stoga neće moći da pomogne svojoj ekipi. 

Foto: Profimedia

Filip Petrušev

Iako su prve procene bile užasavajuće, te navodile na misao o teškoj povredi, Jorgos Barcokas je otkrio da peh nije ozbiljnije prirode i da Filipa možemo očekivati uskoro na terenu, ali ne protiv Partizana. 

- Mislim da će Petrušev odigrati neke od preostalih utakmica Evrolige. Stvari sa njegovim lečenjem idu dobro. Nije bilo ništa ozbiljno. Petrušev neće igrati u sledećem duelu, ali se nadam da ćemo ga u timu imati ranije nešto što se očekivalo - rekao je Barcokas. 

Foto: Starsport

Jorgos Barcokas

Zanimljivo bi bilo videti ponovni susret vatrenih pristalica crno-belih i Filipa Petruševa. Naime, nikada strasti nisu usahle od prošlosezonskih okršaja "parnog valjka" sa Crvenom zvezdom u AdmiralBet ABA ligi. 

Tada je srpski centar nastupao za klub sa Malog Kalemegdana, a takođe je upao u klinč sa nekadašnjim centrom Partizana, Matijasom Lesorom. Potresen sukobom, Petrušev je prijavio policiji zbivanja, i od tada je na lošem glasu među grobarima. 

Stoga, mora da se južna tribina radovala dolasku našeg reprezentativca, kako bi mu priredili paklen doček. Želja navijača crno-belih na njihovu nesreću neće biti uslišena. 

Atinjani su sada petoplasirana ekipa Evrolige sa učinkom od 19 pobeda i 12 poraza. 

Što se Partizana tiče, crno-beli zauzimaju 11 mesto. Posle pobede Armanija nad Fenerbahčeom, što mnogi nisu očekivali, ekipa Željka Obradovića je pala izvan plej- in zone. Ipak, i dalje drže sve u svojim rukama. 

Sa skorom 14-17, izjednačeni su sa tri tima (Armani, Efes i Valensija), a tri pobede u preostalim utakmicama donele bi im prednost, s obzirom an bolji međusobni skor sa svim timovima. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading