NEBOJŠA ČOVIĆ OTVORENO O DEŠAVANJIMA! Protiv Zvezde i nekih igrača se vodi KAMPANJA!

Autor:

Sport

21.03.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik crveno-belih gostovao u jutarnjem programu RTS.

NEBOJŠA ČOVIĆ OTVORENO O DEŠAVANJIMA! Protiv Zvezde i nekih igrača se vodi KAMPANJA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Panatinaikosa u 30. kolu Evrolige rezultatom 76:89 i na taj način ostali bez šansi za plasman u plej-in.

Predsednik srpskog šampiona Nebojša Čović gostovao je u Jutarnjem programu RTS-a gde je između ostalog komentarisao i dosadašnji deo sezone njegovog tima.

On je naglasio da je ovo izuzetno specifična sezona, jer je rano došlo do promene trenera pošto su, kako kaže, loše urađeni skauting i formiranje ekipe. Napominje da su tim potom pratile i povrede velikog broja igrača, ali i da se kroz određene medije tendenciozno vodi kampanja protiv kluba s Malog Kalemegdana.

Republika

Foto: Starsport

 

- Loše su urađeni određeni skautinzi i formiranje ekipe. Nakon toga su nas pratile neprkidno provere. Ne pričam o ovome kao alibi, nego kao nešto što se realno događalo, uz, naravno, uvek otvorena vrata da oni koji to mogu bolje i znaju bolje, dođu pa uzmu da rade - rekao je Čović.

Prema njegovim rečima, već 13. sezona je u Crvenoj zvezdi i u tom periodu su osvojena 23 trofeja.

- To nema nijedan klub na ovim prostorima u zadnjih 13 godina. Neću oko svega toga da pravim alibi, ali povređeno je dosta igrača. Skoro nikada nismo bili kompletni. Taman smo krenuli sa Topićem, on se povredio, pa Teodosić... Da ne nabrajam - kaže predsednik crveno-belih.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

 

Prvi čovek Zvezde tvrdi da se kroz određene medije tendenciozno vodi kampanja protiv kluba s Malog Kalemegdana, naročito protiv pojedinih igrača. Nije zadovoljan ni suđenjem u Evroligi, ali kaže da bi komentar do kraja dao kada bi imao para za plaćanje kazni.

- Mislim da svi vide jasno šta je. Neki čudan tretman je prema Crvenoj zvezdi, no idemo dalje. Toliko brzo idu utakmice da nemate vremena ni da se radujete ni da patite - dodaje čelnik Crvene zvezde.

Na kraju je potvrdio i da je plejmejker crveno-belih Jago dos Santos u sredu izašao iz bolnice, gde je uspešno operisan nakon nezgodne povrede.

- Njemu je pukla čeona kost, gornji sinus od udarca laktom. Tada je sviran obostrani faul, što je dosta interesantno. Hvala bogu, dobro je prošla operacija, dobro se oseća i treba ga za sedam do deset dana očekivati na terenu sa posebnom maskom. Dobro je prošlo, kako je moglo da bude - istakao je Nebojša Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading