TEŠKO JE, FALI MI! Teodosić vidno UTUČEN nakon neuspeha!

Autor:

Sport

20.03.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Teško je motivisati se, a onda dođe i sporan sudijski kriterijum"

TEŠKO JE, FALI MI! Teodosić vidno UTUČEN nakon neuspeha!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su i 20. ovosezonski neuspeh u Evroligi nakon što su večeras u Areni nadigrani od strane Panatinaikosa rezultatom 89:76. 

Jedna od retkih pozitivnih stvari za crveno-bele večeras bio je povratak Miloša Teodosića. Ipak, videlo se da ni on nije i dalje dovoljno spreman.

- Teško je igrati utakmice bez rezultatskog značaja, ali moramo da ih iskoristimo za ono što dolazi. Treba da budemo fer i odužimo se navijačima maskimalnim pristupom. To je vrsta karaktera, na tome treba da radimo - rekao je Miloš Teodosić, a potom se dotakao i spornih sudijskih odluka:

- Teško je motivisati se, a onda dođe i sporan sudijski kriterijum. Nije pravo kada igraš, ostalo nam je još četiri kola do kraja, moramo da odigramo muški! Sledi Virtus, njima pobeda treba, ali mi idemo da pobedimo i zagorčamo nekom život od tih ekipa - nastavio je Teodosić.

Republika

Foto: Starsport

Podrška Milošu večeras u Areni

Potom je prokomentarisao šta je to nedostajalo timu ove sezone.

- Falilo je malo i sreće, ovo je sjajna ekipa pravljana za velike uspehe. Pružili smo im otpor u nekim delovima utakmice, ali su bili bolji. Nisam nezadovoljan načinom na koji smo igrali, ali bismo trebali da budemo bolji - objasnio je iskusni plej. 

Nakon dugo vremena Miloš Teodosić vratio se na parket, u velikoj meri iz razloga zato što se Jago Dos Santos povredio. 

- Fali mi treninga i utakmica, vratio sam se ranije nego što je bilo planirano. Situacija je takva, Jago se povredio, ali iskoristiću ove utakmice da uhvatim ritam i što bolje se spremim - završio je Teo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading