OGLASIO SE NASMEJANI JAGO IZ BOLNIČKE POSTELJE! Košarkaš Zvezde poslao MOĆNU PORUKU! (FOTO)

Autor:

Sport

20.03.2024

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski reprezentativac oporavlja se posle operacije.

OGLASIO SE NASMEJANI JAGO IZ BOLNIČKE POSTELJE! Košarkaš Zvezde poslao MOĆNU PORUKU! (FOTO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda će i u drugu utakmicu zaredom ući bez Jaga dos Santosa, koji je nedavno operisan, zbog teške povrede zadobijene u utakmici protiv Makabija iz Tel Aviva.

Brazilski reprezentativac je "stradao" posle duela sa krilnim centrom gostiju Bonzijem Kolsonom. Naime, posle promašene trojke, Zvezdin plej se sudario se igračem "Ponosa Izraela" i zbog snažanog udarca u glavu završio na zemlji.

Hitno je prevežen u bolnicu, gde je dan kasnije ustanovljeno da mora "pod nož", da bi sa Malog Kalemegdana usledila informacija kako je operacija protekla u najboljem redu.

Koliko je njegov izostanak iz Sferopulosovog tima problem za Zvezdu, govori i podatak da je došao u trenucima kada crveno-beli nisu mogli da računaju ni na Miloša Teodosića, koji se u međuvremenu oporavio i konkurisaće za večerašnji okršaj sa Panatinaikosom.

Ipak, Jago se nedavno oglasio uz ohrabrujuću reakciju: "Sve prolazi, vidimo se uskoro", da bi sada nasmejao svoje fanove fotkom sa ljubimcem, uz sledeće reči:

 

 

- Ajmo kući, brate - nasmejano je napisao Jago dos Santos, uz sliku sa medvedićem.

Ovakav gest Brazilca doveo je do oduševljenja mnoge njegove obožavaoce, koji su lajkovali već pomenutu fotku.

Podsetimo, Crvena zvezda od 20 časova dočekuje atinski Panatinaikos, a sva dešavanja sa ove utakmice možete da pratite uživo u blogu našeg portala Republika.rs.

Izabranici Janisa Sferopulosa su trenutno na 10 pobeda i 19 poraza, trenutno su na 16. mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading