TRENER FMP RAZOČARAN UBEDLJIVIM PORAZOM! "Nismo bili kakvi možemo da BUDEMO"!

Autor:

Sport

17.03.2024

00:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Panteri" podbacili na gostovanju šampionu.

TRENER FMP RAZOČARAN UBEDLJIVIM PORAZOM! "Nismo bili kakvi možemo da BUDEMO"!

Foto: Starsport

Nisu uspeli košarkaši FMP Železnika da izbegnu "katastrofu" u Areni i novi ubedljiv poraz od Partizana, kao i u prvom delu sezone AdmiralBet ABA lige.

"Panteri" su držali priključak do treće deonice, ali je "parni valjak" potom dodao gas i rutinski upisao trijumf rezultatom 88:57.

- Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Izgledali smo dosta slabije nego prethodnih nedelja. Imali smo sreće da nije bilo bolesti, niti povređenih igrača. Potom se u prethodnih deset dana izdešavalo nešto. Nismo bili onakvi kakvi možemo da budemo. Došli smo u okrnjenom sastavu. Nismo imali nijednu četvrtinu da smo se raspali ili izgubili 32:8 na primer. Uspeli smo da ih svedemo na mali broj poena - rekao je Nikitović.

Foto: Starsport

Aleksa Avramović u prodoru

FMP je pružio lošu igru u ofanzivi, što priznaje i mladi stručnjak.

- Nismo bili u ritmu da ubacimo više poena po četvrtini, ali ispoštovali smo tu ideju da ne pokažu sav svoj kvalitet koji imaju i u nekom delu smo uspeli. Igrali smo u nekom ritmu koji smo želeli. Objektivno smo došli da pokušamo napravimo ovakvu neku utakmicu. Ne da izgubimo sa ovolikom razlikom, ali uspeli smo da ih zaustavimo na 88 poena kod kuće što u ovom trenutku nije loše za nas - konstaovao je Saša Nikitović.

Tim iz Železnika je ostao na 12. poziciji tabele AdmiralBet ABa lige sa skorm od 7 pobeda i 16 poraza. Iza "pantera" su samo Mornar iz Bara i Krka iz Novog Mesta.

Nikitovićeva ekipa će u narednom kolu regionalnog takmičenja odmeriti snage protiv podgoričkom Budućnosti na domaćem parketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading