NEPROFESIONALIZAM ŠPANACA UMALO DOVEO DO TRAGEDIJE! Reflektor samo što nije UBIO čirlidersicu! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je napeto u "Fernando Buesa" areni.

NEPROFESIONALIZAM ŠPANACA UMALO DOVEO DO TRAGEDIJE! Reflektor samo što nije UBIO čirlidersicu! (VIDEO)

Foto: printscreen/x.com

Košarkaši Baskonije ostvarili su značajnu pobedu nad Barselonom rezultatom 103:96 u derbiju 24. kola ACB lige.

Ipak, iako bi pobeda nad Grimaovim izabranicima trebala da bude najveća vest sa ovog duela, svetlost reflektora je ukrao upravo ovaj predmet!

Iako zvuči nebulozno, upravo je tako bilo. U jednom trenutku, dok su obe ekipe bile na pauzi u toku tajm-auta, čirlidersice su po običaju izašle da odigraju svoj ples na centru terena. 

Upravo u toku njihove igre, reflektor se odvali sa krova hale, i stropoštao se usred terena. Srećom, nijedna od devojaka nije povređena niti pogođena, ali to ne znači da eventualno tragedija nije izbegnuta za dlaku. Da je samo jedna od navijačica bila u njegovom domašaju, vrlo je moguće da bi se desilo ono najgore. 

 

 

Povodom incidenta, oglasila se Baskonija, i rekla da će tražiti odgovornog za ogroman propust u organizaciji mesta događaja. 

- Baskonija istražuje okolnosti pada jednog od reflektora sa semafora na krovu dvorane tokom poslednjeg tajmauta na utakmici. Klub je odmah tražio odgovore od nadležnog tehničkog operatera koji je zadužen za nedavnu instalaciju, kako bi se rasvetlile okolnosti ovog incidenta - napisali su na zvaničnom nalogu Baskonije.

U svakom slučaju, prava je sreća što niko nije ostao povređen, jer je i igra mogla biti u toku, a onda bi igrači bili raštrkani po svakom delu terena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading