DRAMATIČNA SCENA NA NBA UTAKMICI! Košarkaš KOLABIRAO i sručio se na PARKET! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Sport

07.03.2024

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekarske ekipe su odmah reagovale.

DRAMATIČNA SCENA NA NBA UTAKMICI! Košarkaš KOLABIRAO i sručio se na PARKET! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Neviđena drama odigrala se u noći između srede i četvrtka u NBA kada je košarkaš Oklahome, Bizmark Bijombo, izgubio svest i kolabirao na parketu tokom meča protiv Portlanda!

Incident se dogodio tokom druge četvrtine meča, koji je završen rezultatom 128:120 u korist Tandera. Bijombo, koji ima 13 godina iskustva u najjačoj ligi na svetu, srušio se pored klupe dok su njegovi saigrači odlazili na tajm-aut.

Sve se dešavalo tokom druge četvrtine meča, a pomenuti košarkaš samo se onesvestio pored klupe dok su njegovi saigrači dolazili na tajm-aut.

Usledio je prekid utakmice, na teren su ušla i invalidska kolica, ali na svu sreću ona nisu korišćena. Bijombo je brzo dobio pomoć i krenuo u svlačionicu.

Podsetimo, u pitanju je igrač koji je 13 godina u NBA ligi. Igrao je tek peti meč za Oklahomu nakon što je 10. februara potpisao ugovor.

Bijombo ima godine igranja u NBA ligi. Njegovo iskustvo i znanje doprinose timu Oklahome, ali je kolaps koji je doživeo na terenu podsetnik na to koliko je važno imati adekvatnu medicinsku podršku i brzu reakciju u slučaju hitnih situacija.

Tanderi su, inače, drugi u Zapadnoj konferenciji, tačnije dele lidersku poziciju sa Minesotom, jer oba tima imaju skor od 43 pobede i 19 poraza.

Portland je na pretposlednjem 14. mestu Zapada, na kontu ima 17 trijumfa i 44 neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading