REPRIZA FINALA PRIPALA MEGI! Kostić nije mogao SAM nositi Zvezdu protiv Miškovih "klinaca"!

Autor:

Sport

03.03.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj put, sastali su se u okršaju za petu poziciju.

REPRIZA FINALA PRIPALA MEGI! Kostić nije mogao SAM nositi Zvezdu protiv Miškovih "klinaca"!

Foto: printscreen/x.com

Mladi košarkaši Mege ostvarili su značajan uspeh na juniorskom kvalifikacionom turniru Evrolige ANGT "Marko Ivković" osvojivši peto mesto, pobedivši ekipu Crvene zvezde rezultatom 88:78. 

Ovaj trijumf došao je zahvaljujući sjajnoj igri Abdramana Sibija koji je postigao 26 poena, 12 skokova i četiri asistencije, dok je Ognjen Nikolić dodao 18 poena.

Sa druge strane, u poraženoj ekipi, istakao se mladi biser crveno-belih, Andrej Kostić, postigavši 22 poena.

 

 


Abdraman Sibi se istakao kao najefikasniji igrač utakmice, demonstrirajući svoj talenat i doprinoseći značajnoj pobedi Mege. Sa 26 poena, 12 skokova i četiri asistencije, Sibi je pokazao svoju dominaciju na terenu i zasluženo odveo svoj tim do petog mesta na turniru.

Iako je ekipa Crvene zvezde poražena, mladi košarkaš Andrej Kostić istakao se velikom zrelošću. Njegova izvanredna igra bila je svetla tačka u porazu, svetlu budućnost nagovestio je još debijem na Kupu "Radivoja Koraća", kada je dobio sjajnu šansu da se okuša u prvom timu. 

U finalu turnira sastaće se ekipe Olimpije iz Milana i Barselone, dok će se za treće mesto boriti Partizan i NGT tim Beograd. Očekuje se uzbudljiv završetak turnira sa velikim rivalstvom i neizvesnim ishodima.

Ovim uspehom, mladi košarkaši Mege su pokazali svoj potencijal i talent, obećavajući sjajnu budućnost za srpsku košarku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading