BIO JE SKRHAN ZBOG MILOJEVIĆEVE SMRTI, ALI JE SADA OBRADOVAN NAJLEPŠIM VESTIMA: Kariju na putu ČETVRTO dete!

Autor:

Sport

01.03.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapa dole Amerikancu.

BIO JE SKRHAN ZBOG MILOJEVIĆEVE SMRTI, ALI JE SADA OBRADOVAN NAJLEPŠIM VESTIMA: Kariju na putu ČETVRTO dete!

Foto: Tanjug/AP

Stef Kari

Aješa Kari objavila četvrtu trudnoću u časopisu "Slatki jul"

Popularna autorka kuvarskih knjiga i preduzetnica Aješa Kari nedavno je podelila uzbudljive vesti sa svojim obožavaocima. U najnovijem izdanju svog časopisa "Slatki jul", Aješa je otkrila da ona i njen suprug, košarkaška zvezda Stef Kari, očekuju četvrto dete. Naslovna strana digitalnog izdanja prikazuje Aješu kako drži trudnički stomak, signalizirajući radosno obaveštenje svojim čitaocima.

Porast porodice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sweet July (@sweetjuly)

Aješa Kari, poznata po svojim kulinarskim veštinama i ekspertizi u životnom stilu, već je ponosna majka troje dece sa Stefom Karijem. Njihove ćerke, Rajli Elizabet i Rajan Karsen, imaju 11, odnosno 8 godina, dok im je sin Kanan Džek star 6 godina. Par koji se venčao 2011. godine izgradio je divnu porodicu zajedno, a vest o novom članu svakako je povod za slavlje.

Putovanje milosti i zahvalnosti

Dok se Aješa Kari priprema za svoj "četvrti čin" sa iščekivanjem novog člana porodice, nastavlja da inspiriše svoju publiku svojim putovanjem milosti i zahvalnosti. Njena otvorenost o radostima i izazovima majčinstva, preduzetništva i održavanja snažnog braka rezonira sa mnogima, čineći je pristupačnom i divljenom figurom.

Kari posle smrti Dejana Milojevića

- Ono što sam ja doživeo i naši razgovori, svaki put kada sam pričao sa njim... To je prisustvo koje je glasno iako možda nema reči, to je osmeh, to je zagrljaj. To je, znate, srećna i zahvalna priroda. I onda kada dođe do treninga znate da imate tu ličnost, tu energiju i možeš da se povežeš sa momcima gde možeš biti iskren i uraditi sve što si upravo rekao, kao što je davanje nagrada, kritikovanje, pravac, pravo vođenje. To je umetnost treniranja - rekao je Kari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading