SRPSKA LEPOTICA I MODEL GLEDALA KAKO PARTIZAN POBEĐUJE! Umesto pored terena, otišla među NAVIJAČE i oduševila se skandiranjem ŽOCU! (FOTO)

Autor:

Sport

01.03.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Morate doći u Srbiju ako hoćete da vidite pravu košarku"

SRPSKA LEPOTICA I MODEL GLEDALA KAKO PARTIZAN POBEĐUJE! Umesto pored terena, otišla među NAVIJAČE i oduševila se skandiranjem ŽOCU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nina Seničar uživa u gledanju košarke i podržava Partizan

Nina Seničar, poznata srpska voditeljka, glumica i model, nedavno je posetila Beograd gde je imala priliku da prisustvuje sinoćnom meču između Partizana i Efesa. Oduševljena igrom crno-belih, Nina je svoje utiske podelila sa pratiocima na društvenim mrežama. Umesto da zauzme mesto uz teren, Nina je odlučila da se pridruži navijačima na tribinama i doživi atmosferu iz njihove perspektive. Na Instagramu je podelila snimak navijanja sa utakmice uz poruku: "Morate da dođete u Srbiju ako želite da gledate pravu košarku."

Uživanje na tribinama sa prijateljicom

Nina je na utakmici uživala u društvu svoje drugarice Selene Pleskonjić, a njihova fotografija sa tribina svedoči o tome koliko su obe uživale u sportskom spektaklu.

Život u inostranstvu i povratak u Srbiju

Iako već godinama živi u inostranstvu, Nina je očigledno zadržala ljubav prema domovini i podršku domaćim sportskim timovima. Sa suprugom Džejem Elisom, poznatim američkim glumcem, Nina živi u Americi gde je započela novu životnu etapu kao majka. Ipak, povremeni povratak u Srbiju pruža joj priliku da uživa u onome što voli, uključujući i gledanje košarke.

Nina Seničar na crvenom tepihu sa svetskim zvezdama

Pored svoje posvećenosti podršci domaćim sportskim ekipama, Nina se često pojavljuje na prestižnim događajima širom sveta. Nedavno je bila u centru pažnje na crvenom tepihu u Los Anđelesu, gde je imala priliku da se druži sa svetskim zvezdama poput Eve Longorije, Helen Miren, Eme Stoun, Dejvida Duhovnija i mnogim drugima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading