ČUJEM, JEB*GA! Selektor Pešić OTKRIO da li će PREUZETI Dubai! Evo šta kaže o POBEDI "orlova"!

Autor:

Sport

23.02.2024

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija deklasirala Finsku u Pioniru.

ČUJEM, JEB*GA! Selektor Pešić OTKRIO da li će PREUZETI Dubai! Evo šta kaže o POBEDI "orlova"!

Foto: Starsport

Nije krio zadovoljstvo selektor "orlova" Svetislav Pešić, posle ubedljive pobede na startu kvalifikacija za Evrobasket, koji će se naredne godine u septembru održati u četiri države.

Budući da se trka nastavlja već u ponedeljak gostovanjem u Gruziji, novinare je zanimalo da li će "Kari" preuzeti Dubai nakon saznanja o njihovom ulasku u Evroligu?

- Ja čujem, jebiga, priča se... To se uvek priča, kod nas svi znaju i brinu tuđu brigu. Pa, ništa se ne dešava. Pred nama, pred reprezentacijom, ovim igračima i preda mnom su Olimpijske igre, šta će posle biti stvarno ne znam, ne planiram ništa, ako misliš na Dubai, ne planiram, stvarno ništa ne planiram, ne znam šta ću da radim. Imam puno ponuda ili nekoliko ponuda, ali... Do sada sam ja odlučivao u mojoj familiji, ali od sad će moja familija da odlučuje, hoću da se koncentrišem i da dam ono što se od mene očekuje u pripremama na OI. Imamo dobru atmosferu, svi hoće da igraju, šanse su nam velike, ne u smislu medalja, već da napravimo dobar tim. To su kratkoročni planovi i ne planiram ništa posle - rekao je Pešić.

Republika

Foto: Starsport

 

Napominje da pregovori nisu ni vođeni:

- Koliko ja znam nema nikakvih pregovara, niti sam ja započeo, niti neko. Bilo je ponuda tokom Evrolige, ali ja sam odlučio da ovo što sam rekao da stavim sve ispred mene, ispred kluba, Olimpijske igre i stvarno kažem da nemam nikakvih planova osim Olimpijskih igara. Šta će biti posle, ne znam. Niti ja foliram, ne znam da li ću uopšte da budem trener, doći će nekad vreme kad ja moram da kažem "dosta je bilo", ja sam i pre nego što sam došao da budem trener da ne budem, pa me Marko ubedio da budem, onda su me ubedili da budem selektor. To što Dubai imam prijatelje, pomažem koliko mogu, ali da li ću biti trener Dubaija, ja ne znam - istakao je Svetislav Pešić.

Selekcija Srbije će sledeći meč G grupe igrati protiv Gruzije na gostovanju u ponedeljak 26. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading