ALEKSANDAR VUČIĆ O ZVEZDI I PARTIZANU: "Čim sam im OVO rekao, ZAĆUTALI SU"

Autor:

Sport

21.02.2024

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije se još jednom dotakao večitih rivala.

ALEKSANDAR VUČIĆ O ZVEZDI I PARTIZANU: "Čim sam im OVO rekao, ZAĆUTALI SU"

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je u sredu 45. Međunarodni Sajam turizma u Beogradu.

On je nakon svečanog dela programa razgovarao sa medijima, a još jednom se dotakao košarkaših klubova, Crvene zvezde i Partizana.

Vučić je odgovorio na pitanje novinara povodom finansijskih kontrola i inspekcija koje su se desile u prostorijama večitih rivala.

- Kako sam rekao ovima u Zvezdi i Partizanu, kada počnu da izmišljaju o broju prisutnih, jer svi vole da dodaju sebi jedno 20 odsto da je bilo više ljudi na nekim utakmicama - onda sam ja rekao "Vidi, pošto to izmišljate i dodajete, sad ćemo da vam pravimo poreske prijave na osnovu onoga što ste rekli koliko je bilo ljudi, pa onda platite porez na to", odjednom su tada prestali da govore o broju posetilaca - rekao je predsednik Vučić.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Aleksandar Vučić

 

Podsetimo, Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić juče je da intervju za emisiju "Takovska 10" na RTS-u, gde je govorio o finansiranju sportskih klubova, posebno fudbalskih i košarkaških, Crvene zvezde i Partizana. Istakao je da je uspeo da uskladi svoje stavove sa stavovima celog naroda, te da država značajno ulaže u ove klubove.

- Uspeo sam i u tome da ceo narod misli isto što i ja. Ulažemo u njih, mnogo, a sve ostalo je traženje alibija. Srećan sam zbog uspeha Zvezde i Partizana, ali oni meru traže u pobedi međusobno, a ne u uspesima van toga. To neke od njih jedino zanima. Ulažemo oko pet puta više nego 2012. godine. Ulažemo u rukomet, odbojku, vaterpolo mnogo više. Nadam se da će se to vratiti - poručio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (28)

Loading
Tamara

21.02.2024 20:35

Tako i treba!Bravo Vucicu

Danka

21.02.2024 20:54

Тако им и треба!

Ljilja

21.02.2024 20:58

Sve ima svoju cenu koja važi i za Zvezdu i Partizan!!!

Мiraš

21.02.2024 21:00

Očigledno je da ni zvezda ni partizan nosi baš sve radili po zakonu.