ODMOR JE ZAVRŠEN! Bivši trener Budućnosti PREUZIMA ekipu sa Kosmeta!

Autor:

Sport

21.02.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu prvi put da radi u južnoj srpskoj pokrajini.

ODMOR JE ZAVRŠEN! Bivši trener Budućnosti PREUZIMA ekipu sa Kosmeta!

Foto: Starsport

Petar Mijović

Petar Mijović, doskorašnji trener Budućnosti iz Podgorice i saradnik u SC Derbiju, uskoro će preuzeti ekipu Golden Igl Jili u tzv. Kosovskoj ligi.

Ovaj potez dolazi posle Mijovićeve ostavke u Budućnosti, koja je usledila zbog poraza od Arisa u Evrokupu.

Nakon napuštanja podgoričkih "plavih", Mijović je pronašao novi trenerski angažman u Suvoj Reci, gde će preuzeti ekipu Golden Igl Jili. Ovo nije prvi put da iskusni stručnjak radi na Kosmetu, budući da je već bio trener Baškimija iz Prizrena i Sigala iz Prištine.

Republika

Foto: Starsport

Petar Mijović

Pre nego što se odlučio za novi izazov u Suvoj Reci, Mijović je bio trener juniora i koordinator mlađih selekcija u SC Derbiju. Takođe, bio je zadužen za individualni rad sa mlađim igračima u ovom klubu.

Po završetku neuspešnog perioda u Budućnosti, crnogorski stručnjak je odlučio da preda vođenje tima Andreju Žakelju i krene u potragu za novim izazovima. Sada se upušta u novu avanturu u svetu košarke preuzimajući ekipu Golden Igl Jili u Kosovskoj ligi.

Sa svojim bogatim iskustvom na Balkanu, Mijović će imati priliku da pokaže svoje trenerske veštine i doprinese uspehu ove perspektivne ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading