DANTE EGZUM ZAVRŠIO U "POTERI": Memedović reakcijom objasnio SVE, a Milica otpevala pesmu koju su mu grobari POSVETILI! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bilo je to - slatko, ljuto..."

DANTE EGZUM ZAVRŠIO U "POTERI": Memedović reakcijom objasnio SVE, a Milica otpevala pesmu koju su mu grobari POSVETILI! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dante Egzum

Zanimljivo pitanje u emisiji "Potera"

Tokom večerašnje epizode popularne emisije "Potera", koja je okupila brojne gledaoce pred malim ekranima, desila se situacija koja je izazvala simpatije kod navijača Partizana. Naime, u duelu između tragača i takmičara, postavljeno je pitanje o australijskom košarkašu koji je pojačao redove crno-belih u 2022. godini. Ime Dantea Egzuma izazvalo je oduševljenje među prisutnima, potvrđujući da je ovaj košarkaš ostavio dubok trag tokom svog boravka u Beogradu.

Reakcija Jovana Memedovića

 

 


Ono što je dodatno oduševilo publiku jeste komentar Jovana Memedovića na ovo pitanje. Pojavivši se na ekranu, Memedović je sa osmehom prokomentarisao situaciju, izjavivši: "Nećemo da se brukamo." Njegova opuštena reakcija dodatno je naglasila koliki je uticaj Dantea Egzuma imao na Partizan i njegove navijače. U nastavku je usledio i odgovor "tragačice" Milice koja je čak i otpevala pesmu od grupe "Magazin" su grobari posvetili svom nekadašnjem igraču - "Slatko, ljuto, kiselo".

Uticaj Dantea Egzuma na Partizan

Napuštajući Partizan prošlog leta kako bi se pridružio Dalas Maveriksima, Egzum je ostavio značajan utisak na navijače, što se potvrdilo i ovom situacijom u emisiji "Potera". Njegovo ime i doprinos klubu ostaće upamćeni, a njegova popularnost se i dalje održava među ljubiteljima crno-belih.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading