OVO NISTE ZNALI O TEODOSIĆU! Sa kakvom je LEPOTICOM bio pre Jelisavete?! SVI su joj ZAVIDELI na anđeoskom izgledu!

Autor:

Sport

18.02.2024

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznosimo neke od manje poznatih detalja iz Teovog života.

OVO NISTE ZNALI O TEODOSIĆU! Sa kakvom je LEPOTICOM bio pre Jelisavete?! SVI su joj ZAVIDELI na anđeoskom izgledu!

Foto: Starsport

Pobedu u finalu Kupa "Radivoja Koraća" protiv Partizana rezultatom 85:79 zasigurno je obeležila jedna od vrhunska partija najboljeg košarkaša Crvene zvezde, Miloša Teodosića. 

Nekadašnji reprezentativac Srbije zasluženo je "krunisan" MVP titulom na odlučujućoj utakmici, a kada je bilo najteže, Teo je pokazao da i pored poznih igračkih godina (36) i dalje može da predvodi ekipu u velikim utakmicama. 

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

U susret Miloševom dostignuću i svemu velikom što čini ove sezone u dresu kluba sa Malog Kalemegdana, predstavljamo vam neke od manje poznatih činjenica iz života našeg košarkaša. 

Privatni život i neimenovana lepotica

Svima je poznato da je Teo trenutno u srećnom braku sa glumicom Jelisavetom Orašanin. Njih dvoje zajedno imaju dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogdana. 

Foto: Instagram/jagodenamagli

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

Takođe je opšte znjanje da je poslednja Miloševa ozbiljna veza pre njegove supruge bila naša odbojkašica Maja Ognjenović. Sa njom je raskinuo 2013. godine, a o periodu između ova dva odnosa, malo toga se zna. Pominjale su se ličnosti poput manekenke Jelene Kuveljić i a tu je i potvrđeno postojao odnos sa Sofijom Rajović, koji je plejmejker raskinuo posle samo mesec dana. 

Republika

Foto: ST/V. Lukić, N. Mandić

Maja Ognjenović i Miloš Teodosić

Ipak, ono sa čime šira javnost do sada nije bila upoznata, jeste činjenica da je Teodosić svojevremeno po gradu viđan sa neimenovanom Ruskinjom! 

Kako navode anonimni izvori, Miloš i ova nepoznata devojka zajedno su u više navrata viđani u jednom kafiću na Slaviji. Teovoj pratnji su svi zavideli na anđeoskom izgledu, kojim je šarmirala sve prisutne u ovom lokalu. Za njom su se tada svi okretali, ali niko nikada nije saznao ko je lepotica sa kojom naš košarkaš provodi vreme. Navodno, retko koja devojka mogla je da parira ovoj Ruskinji po svim estetskim merilima. 

Ipak, o njoj ne postoje nikakve dalje informacije, sem njene nacionalnosti. 

Veoma pažljiv u odabiru žena

Imali smo prilike da kroz godine vidimo naše sportiste kako se šetaju sa raznim starletama po ulicama različitih evropskih, ali i domaćih gradova. 

Ipak, Miloš Teodosić je zaista izuzetak od ovog pravlia. Nikada se nije dovodila u pitanje izabranica srca našeg pleja, a Valjevac je jednom prilikom jasno stavio doznanja šta ne želi u svom partneru. 

Podsećamo na čuvenu situaciju kada je Nataša Šavija gubila glavu za našim košarkaše. Čuvena starleta se otvoreno preko medija nudila Teodosiću, ali je Miloš, kao i na terenu, ostao hladan i nije reagovao na nepristojne ponude upućene mu. 

- Teodosiću, oženi me! Znam da kuvam, peglam, perem... Podrazumeva se. Rodiću mu petoro djece! Ja sam prava žena za njega - rekla je svojevremeno eksplicitno Šavija, na šta je Teo veoma lako odbrusio:

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija

- Ja volim lepe i obrazovane žene. Čisto da se zna, ne volim one kojima je sve u životu skidanje i koje nemaju dva grama mozga. Verovatno mi zato nikada i nisi bila privlačna. Tako da, dotična gospođice rađaj ti nekome drugom petoro dece, mene ne bi mogla da imas ni za 10 života, a verujem ni tad. Samo mi je krivo što "novinari" daju medijsku pažnju takvima kao ti, a ne pravim sportistima koji osvajaju medalje, ili nekome kome je ta medijska pažnja zaista potrebna. Čak ti i ja sa ovim komentarom dajem neku popularnost, pažnju, ali čisto da shvatiš i ti i takve slične tebi da mi uopšte niste interesantne. Toliko. 

Vođa na terenu, ali vođa i u poslu

Teo će zasigurno ostati upamćen po svojim košarkaškim dostignućima. Pored klupskih, kao što su titula Evrolige i MVP priznanje istog takmičenja, sa reprezentacijom je osvojio srebrnu medalju na sakom velikom takmičenju, pri čemu je svaki put bio pravi vođa na terenu.

Ipak, Miloš nije neko ko dominira samo na jednom polju. Relativno je poznato široj javnosti da naš plej ima svoj košarkaški kamp "Teo4" koji uspešno funkcioniše već dugi niz godina. Pored toga što je investicija u budućnost srpskog sporta, ovaj projekat svakako da predstavlja i dobro ulaganje u sopstveno budućnost - nešto od čega će naša zvezda imati prihode i mnogo nakon završetka sportske karijere. 

Pored kampa, zajedno sa svojim bratom je otvorio i hotel na Divčibarama. Ovaj lokal posluje uspešno još od 2019. godine, a sigurno da Miloš i Jovan nisu ravnodušni na novčane uspehe svoje investicije. 

Republika

Foto: Starsport

Jovan Teodosić
Delija do srži

Nikada nije dovođena u pitanje njegova ljubav prema Crvenoj zvezdi. Još od malih nogu, Miloš je okoreli delija, a nesumnjamo da je ovom privrđenošću zadojio i svoje mališane. U više navrata, imali smo prilike da našet nekadašnjeg reprezentativca vidimo na Marakani kako sa svim vatrenim pristalicama bodri klub iz Ljutice Bogdana ka novim pobedama. 

Foto: printscreen/x.com

Miloš Teodosić na Marakani

Za kraj, ostavljamo njegovu izjavu koju je dao po svom dolasku na Mali Kalemegdan, a koja najbolje svedoči o velikoj ljubavi prema voljenom klubu. 

- Sjajno je nositi ovaj dres. Iz godine u godinu bilo je priča i dogovora, a bilo ga je i sa predsednikom da ove godine dođem, Dogovor je pao u dva minuta. Osvajati trofeje sa klubom za koji navijaš je nešto posebno. 

Inače, pre košarke bio se fudbalom i igrao je na poziciji golmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading