PETRUŠEV DOMINIRAO: Olimpijakos u finalu Kupa!

Autor:

Sport

17.02.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastična partija srpskog centra.

PETRUŠEV DOMINIRAO: Olimpijakos u finalu Kupa!

Foto: printscreen/instagram.com

Košarkaši Olimpijakosa su odigrali polufinalni meč Kupa Grčke protiv ekipe Promiteasa i trijumfovali rezultatom 91:77.

Utakmica je bila veoma uzbudljiva, sa puno promena vođstva tokom četvrtina. Prvu i treću četvrtinu su dobili Pirejci, dok je Promiteas uspeo da slavi u drugoj i četvrtoj četvrtini. Ipak, Olimpijakos je uspeo da napravi značajnu razliku koja nije mogla biti sustignuta.


Najbolji igrač Olimpijakosa bio je centar srpske reprezentacije Filip Petrušev sa 15 poena i četiri skoka, dok su Fal, Piters, Vokap i Vrajt takođe doprineli dvocifrenim učinkom, postigavši po 10 ili više poena.

Sa druge strane, Promiteas je predvodio Kovan sa 20 poena i pet skokova, dok su Rejnolds i Hanter Hejl takođe ostvarili značajan doprinos sa 19, odnosno 11 poena.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Filip Petrušev

 


Finale: Olimpijakos protiv Panatinaikosa

U finalu Kupa, Olimpijakos će se suočiti sa dobro poznatim rivalom, ekipom Panatinaikosa. Očekuje se da će ova utakmica biti izuzetno uzbudljiva, s obzirom na dugogodišnji rivalitet između ove dva kluba.

Meč je zakazan za nedelju, pružajući navijačima i ljubiteljima košarke priliku da uživaju u vrhunskom sportskom nadmetanju.

Kako se bliži finalni meč, očekuje se veliko interesovanje javnosti, a navijači obe ekipe već su počeli da se pripremaju za ovaj veliki događaj.

S obzirom na kvalitet oba tima, finale Kupa Grčke sigurno će pružiti uzbuđenje i neizvesnost do poslednjeg zvižduka, a ljubitelji košarke jedva čekaju da vide ko će izaći kao pobednik iz ovog velikog duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading