AMERIKANAC SE PRAVDA NAKON ODVRATNE IZJAVE: Nazvao SMRT Dejana Milojevića DOBROM, pa se našao na STUBU SRAMA!

Autor:

Sport

15.02.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako nespretan izbor reči.

AMERIKANAC SE PRAVDA NAKON ODVRATNE IZJAVE: Nazvao SMRT Dejana Milojevića DOBROM, pa se našao na STUBU SRAMA!

Foto: Tanjug/AP/Twitter printscreen/ChaseCenter

Dejan Milojević

Tragično preminuli Dejan Milojević sahranjen je na Bežanijskom groblju, a samo nekoliko dana kasnije iz Amerike pristigla je bolesna izjava bivšeg košarkaša Ričarda Džefersona.

Naime, on sada radi kao sportski analitičar ESPN-a, te je na sinoćnom meču Golden Stejta imao izjavu prilikom koje se, nadamo se, spetljao.

- Podržali su njegovu porodicu u veoma, veoma teškom trenutku. Videli ste majice, videli ste logo na parketu, ali koliko god da su ovo tužne vesti - s druge strane, ovo je nešto što možda ujedini ovu grupu zajedno, možda je to nešto što im je trebalo u tom trenutku - rekao je Džeferson.

Ovakva izjava naišla je na osudu kompletne javnosti, kako u SAD, tako i širom sveta, a Džeferson je pokušao da se opravda.

- Bilo je veoma emotivno vreme za moju braću iz Voriorsa i celu NBA porodicu. Možda sam iskoristio pogrešne reči, ali svako ko misli da sam bio zlonameran ne razume NBA zajednicu - napisao je Džeferson na društvenoj mreži X.

 

 

Dodao je da je imao sličnu situaciju na koledžu.

- Kada je žena Luta Olsona preminula dok sam bio na koledžu, shvatili smo da su sve nesuglasice koje smo imali ništa u poređenju sa pravim problemima. Iskoristili smo užasan trenutak da se ujedinimo i cenimo dragocene momente koje imamo zajedno - dodao je Džeferson.

 

 

Sledeći put će dobro razmisliti kada se bude oglašavao na neku temu, jer neko ko sebe zove novinarom ne sme da dozvoli da mu se reči pogrešno tumače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading