POTRESNA ISPOVEST BORIŠE SIMANIĆA! KRVARIO SAM U TOALETU, bol je bio neverovatan, kao UBOD NOŽEM!

Autor: M. M.

Sport

13.02.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš o teškoj povredi na SP.

POTRESNA ISPOVEST BORIŠE SIMANIĆA! KRVARIO SAM U TOALETU, bol je bio neverovatan, kao UBOD NOŽEM!

Foto: Republika.rs

Boriša Simanić, košarkaš reprezentacije Srbije na Mundobasketu u Manili, ostao je bez bubrega posle udarca koji je dobio na utakmici protiv Južnog Sudana. 

Hitna operacija i odluka da mu se ukloni bubreg bili su neizbežni.

- Taj bol je bio neverovatan, kao da su me uboli nožem, osetio sam veliku zabrinutost. Posle pet minuta sam otišao u toalet i video sam da krvarim. U tom trenutku sam shvatio koliko je ozbiljno. Tada su me odvezli u bolnicu i shvatili su da je potrebna hitna operacija - rekao je Simanić razgovor za španske medije, pa dodao:

- Nisam znao da će mi izvaditi bubreg. Probudio sam se pod anestezijom i nisam ni znao da su ga izvadili. Izgubio sam oko 2,5 litra krvi i tada su shvatili da je operacija potrebna. Nisu planiral ida izvade bubreg, već su posle prve operacije videli situaciju i onda su shvatili da je druga neophodna. U tom prvom momentu udarca nisam bio toliko zabrinut, jer mi je delovalo da je to udarac kao i svaki drugi tokom meča, bilo je tako sve dok nisam video krv u kupatilu i posle toga mi je doktor reprezentacije rekao da moramo hitno u bolnicu.

Nastavio je svoju potresnu ispovest.

- Bio sam srećan kada je prošla operacija. Znam da niko od njih nije mogao da spava noćima, da su bili zabrinuti i tužni. Čim sam se probudio poslao sam im poruku na zajedničkoj grupi i smirio sam ih, rekao sam im da je sve u redu. Onda su i oni mogli da se smire i da se fokusiraju na ostatak mečeva na prvenstvu. Sve to bio je za njih samo još jedan motiv više - zaključio je Boriša Simanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading