I POSLE UKRADENE POBEDE SMEJU DA SE ŽALE! Evans UDARIO po navijačima ZVEZDE!

Autor:

Sport

09.02.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se libio da progovori.

I POSLE UKRADENE POBEDE SMEJU DA SE ŽALE! Evans UDARIO po navijačima ZVEZDE!

Foto: star sport

Košarkaši Crvene zvezde ostali su kratkih rukava u Areni na meču sa Žalgirisom. Konačan rezultat bio je 91:93, a "zelenu šumu" je predvodio standardno dobri Kinan Evans. 

Bivši igrač Igokee je zatrpao crveno-beli obruč sa 25 poena i tako uništio snove delija. Upravo je on bio umešan u sporni momenat sa kraja utakmice, tačnije sudije nisu videle da je njegova noga prešla liniju pola terena. 

Ipak, to nije bilo dovoljno da Evans ne odbrusi nezadovoljnim zvezdašima, nakon što su pristalice kluba sa Malog Kalemegdana u gnevu ubacivale predmete na teren. 

Foto: Profimedia

Kinan Evans

- Ne sviđa mi se kada ljudi ne poštuju igru. Bila loša ili dobra odluka arbitara, isfrustrira me - možeš da vičeš i izbaciš svoj bes, ali gađanje i ubacivanje stvari na teren automatski umanjuje naziv "neverovatni navijači" - rekao je iznervirani košarkaš Žalgirisa. 

Da li je njegova noga prešla liniju? Procenite, sami, kao i to da li je reakcija publike bila opravdana. 

Foto: printscreen/twitter.com

Sporna situacija

Crveno-beli su ovim porazom  zabeležili 16. peh u sezoni, i trenutno imaju samo 11 trijumfa. Večerašnji protivnik ih je "brejkom" prestigao na tabeli i tako im dao zvanje treće najgore ekipe u najelitnijem evropskom takmičenju. Sledeći meč, Crvena zvezda igra sa Bajernom u Minhenu prvog marta, dok će izabranici Andree Trnkijerija u Žalgirio areni dočekati Olimpijakos istog datuma. 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading