EMOTIVNA ATMOSFERA NA JOKIĆEVOM MEČU: Pogledajte simboliku meča Lejkersi - Denver!

Autor:

Sport

09.02.2024

04:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo je pre četiri godine.

EMOTIVNA ATMOSFERA NA JOKIĆEVOM MEČU: Pogledajte simboliku meča Lejkersi - Denver!

Foto: Tanjug/AP

Hauard, Jokić, Gordon i Vestbruk

Košarkaši Denver Nagetsa trenutno gostuju Los Anđeles Lejkersima u NBA ligi, a pre početka meča već su se događale scene koje će ga upravo i obeležiti, a koje su nešto više od košarke. Naime, emotivan početak u "Kripto" Areni viđen je danas zbog simbolike koja podseća Lejkerse na legendu svog kluba i tragično preminulog Kobija Brajanta.

S obzirom na to da ovaj meč u Americi počinje dok je i dalje 8. februar, u današnjem datumu u kom se igra utakmica se nalaze dva broja koja je Kobi nosio tokom svoje karijere - 24 i 8. Takođe, u gradu "anđela" su danas ranije prikazali novu statuu posvećenu legendarnom bivšem igraču njihovog kluba. Emotivno su ovo doživeli svi igrači, a pogotovo domaći koji su na teren na zagrevanje izašli u majicama posvećenim "Crnoj mambi".

 

 

Podsetimo, Jokić je pre ovog susreta takođe odao počast preminuloj legendi košarke, ali ne Brajantu, već Srbinu Dejanu Milojeviću. Somborac je na treningu pred duel nosio majicu koja je bila karakteristična za sve igrače Golden Stejta sa natpisom "brate".

Što se tiče samog meča, Nagetsima je ovo važan meč u borbi za čeonu poziciju u NBA ligi sa Minesotom i Oklahomom, dok Lejkersima još više "gori" da dobiju ovaj meč jer su blizu zone koja ne omogUćava igranje u plej-ofu, to jest trenutno su deveti na Zapadu.

Podsetimo, Denver je u poslednjem duelu bio bolji od Portlanda rezultatom 112:103.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading