DRAKONSKE KAZNE: Evroliga ODRALA Zorana Savića i Crvenu zvezdu!

Autor: P. Z.

Sport

06.02.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana je sam kriv što je udaren po džepu, a klub sa Malog Kalemegdana su u crno zavili navijači.

DRAKONSKE KAZNE: Evroliga ODRALA Zorana Savića i Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Zoran Savić

Disciplinska komisija Evrolige kaznila je Crvenu zvezdu sa 4.500 evra zbog toga što su navijači sa tribina prepune Arene ubacivali razne predmete na teren, tokom utakmice 25. kola najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja protiv Barselone, saopšteno je ovog utorka.

Podsetimo, Crvena zvezda je prethodne sedmice na svom terenu poražena od Barselone (76:85), a navijači su u nekoliko navrata nezadovoljni suđenjem ubacivali tvrde predmete na parket.

Republika

Foto: Starsport

Koreografija delija na meču Crvene zvezde i Barselone

Takođe, Evroliga je saopštila i da je sportski direktor Partizana Zoran Savić kažnjen sa 5.000 evra zbog, kako se navodi, nepoštovanja sudija na meču 25. kola protiv Virtusa u Bolonji.

Partizan je na toj utakmici izgubio od italijanske ekipe rezultatom 88:84, a Zoran Savić očigledno nije želeo da ćuti deliocima pravde na neke, po njegovom mišljenju, loše odluke, što će ga debelo koštati.

U narednom kolu Evrolige, Partizan će ovog četvrtka dočekati minhenski Bajern u Beogradu, dok će Crvena zvezda dan kasnije u istoj dvorani ugostiti litvanski Žalgiris.

Posle 25 odigranih kola u Evroligi, Partizan se nalazi na 11. mestu na tabeli sa učinkom od 12 pobeda i 13 poraza, dok je Crvena zvezda poziciju ispod sa deset trijumfa i 15 neuspeha. Oba večita rivala bi veoma teško mogla da izbore direktan plasman u plej-of (prvih šest na tabeli), ali se sa druge strane i dalje nadaju plej-inu (od sedmog do desetog mesta).

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading