DA LI JE MOGUĆE? POZNATI NOVINAR OPTUŽUJE JOKIĆA ZBOG DOBRE IGRE?! "On LAŽE, gleda saigrače kad im DODAJE!"

Autor:

Sport

04.02.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jokić tvrdi da se samo nada da su saigrači na pravom mestu"

DA LI JE MOGUĆE? POZNATI NOVINAR OPTUŽUJE JOKIĆA ZBOG DOBRE IGRE?! "On LAŽE, gleda saigrače kad im DODAJE!"

Foto: Tanjug/AP

Pejton Votson i Nikola Jokić

Često se svi zapitaju kako uspe da izvrši neki potez. Suvišno je pričati o košarkaškim kvalitetima Nikole Jokića, jer je jednostavno nazaustavljiv.

Poznati novinar Harison Vind, koji radi za portal "DNVR", "optužio" je Jokića kako laže kada kaže da je "prava sreća" što su saigrači tamo gde on odbojkaški doda loptu.

- Nikola Jokić tvrdi da se on samo nada da su mu saigrači na pravom mestu kada im odbojkaški, samo kratkim dodirom s loptom, uputi dodavanje bez gledanja. On laže. Jokić obično baci pogled (ka slobodnom saigraču) pre nego što mu lopta dođe, kako bi video gde mu je tačno klupski kolega. A onda, ponovo se usredsredi na loptu koja mu dolazi, otkriva Vind i uz priloženi snimak potvrđuje ovu nestvarnu veštinu koju ima srpski centar, aktuelni MVP NBA finala:

Podsetimo, košarkaši Denver Nagetsa pobedili su na poslednjem NBA meču na svom parketu Portland Trejlblejzerse rezultatom 120:108 (33:20, 26:35, 33:29, 28:24).

Naravno, najbolji u domaćem sastavu bio je Nikola Jokić.

Srpski centar je ostvario još jedan brutalan tripl-dabl. Somborac je meč završio sa 27 poena (1/1 za tri, 10/15 za dva, 4/4 slobodna bacanja), neverovatna 22 skoka i 12 asistencija. Uz to, Džoker je imao i dva blokade, odnosno jednu ukradenu loptu.

Denver ima skor 34-16 i predstoji mu velika borba za najviše pozicije na Zapadu uoči plej-ofa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading