EKSKLUZIVNO: Bruno Kaboklo UBEĐEN da Partizan POBEĐUJE u VEČITOM DERBIJU!Brazilac OTKRIO TAJNU svog ŠUTA ZA TRI POENA!

Autor:

Sport

27.01.2024

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Partizana otkrio nam je da su mu sve misli usmerene na Crvenu zvezdu.

EKSKLUZIVNO: Bruno Kaboklo UBEĐEN da Partizan POBEĐUJE u VEČITOM DERBIJU!Brazilac OTKRIO TAJNU svog ŠUTA ZA TRI POENA!

Foto: twitter kk partizan

Košarkaši Partizana savladali su Žalgiris rezultatom 81:72 (22:26, 23:17, 16:16, 20:13) u Štark areni u okviru 23. kola Evrolige.

Crno-beli su odigrali još jedan sjajan meč pred svojim navijačima i tako napravili pravu uvertiru pred večiti derbi koji će se odigrati u okviru AdmiralBet ABA lige u nedelju od 19.00 časova, kada će Crvena zvezda biti domaćin.

Centar "parnog valjka" Bruno Kaboklo odigrao je protiv Žalgirisa jedan od najslabijih mečeva od dolaska u redove crno-belih, postigao je samo jedan poen za 17 minuta na parketu, ali je rano ušao u problem sa ličnim greškama, tako da mu je minutaža u drugom poluvremenu bila limitirana.

Republika

Foto: twitter.com/Euroleague

Bruno Kaboklo

 

Nakon meča, Kaboklo je govorio za naš portal Republika.rs, a osvrnuo se na trijumf svog tima.

- Igrao sam solidne minute u prvoj četvrtini, ali sam brzo ušao u problem sa ličnim greškama. Žalgiris je počeo utakmicu fantastično, pogađali su u visokim procentima, bili su agresivni i zadavali su nam mnogo problema. Nakon tajm-auta, počeli smo da igramo drugačije, tim je izašao sa mnogo energije, agresivnosti u odbrani, odlično smo reagovali. Sve smo bolji i ova utakmica pokazuje to.

Bruno Kaboklo ove sezone šutira trojke u visokim procentima. Iako je centar, sjajni Brazilac je četvrti u Evroligi po procentu šuta za tri koji iznosi nestvarnih 53.1 posto.

- Uvek vežbam šut za tri, oduvek mi je to bilo jako oružje, ali nikada nisam imao ovako visoke procente. Akcije koje trener Željko Obradović crta za mene su jako dobre, ostavljaju me mnogo puta otvorenog na šutu i fokusiran sam da sve ubacim.

Večiti derbi je u nedelju, a Bruno se raduje susretu sa svojim saigračem iz reprezentacije Jagom dos Santosom koji će mu biti ljuti rival na terenu.

- Radujem se večitom derbiju. U mom prvom derbiju su bili bolji od nas i pobedili su, ali drugi će biti drugačiji, daćemo sve od sebe. Siguran sam da možemo da pobedimo, verujem u svoj tim, ukoliko budemo igrali na pravi način, pobedićemo - zaključio je Bruno Kaboklo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading