DEJAN MILOJEVIĆ ZVANIČNO DOBIO SVOJU HALU: Deki će živeti večno na Voždovcu!

Autor:

Sport

22.01.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se nismo oporavili od užasnih vesti.

DEJAN MILOJEVIĆ ZVANIČNO DOBIO SVOJU HALU: Deki će živeti večno na Voždovcu!

Foto: printscreen/instagram.com

Dejan Milojević

Košarkaški klub Mega zauvek će čuvati uspomenu na Dejana Milojevića i sve ono što je uradio za ovaj klub, ali i srpsku košarku. Milojević je 17. januara iznenada preminuo u 47. godini od posledica srčanog udara i u šoku i neverici ostavio čitav košarkaški svet, koji se danima dirljivim porukama i gestovima opraštao od ovog izvanrednog trenera i sjajnog čoveka.

Klub u kome je Milojević počeo svoju trenersku karijeru i kome je doneo prvi trofej u Kupu Radivoja Koraća, odlučio je da dvorana „Mega Factory“ u naselju Braće Jerković promeni svoj naziv i ponese ime Trening centar „Dejan Milojević“.

Prvobitno je obećano, a sada je ta odluka i zvanično doneta, što je potvrđeno putem sajta ovog kluba.

Republika

Foto: Admiral Bet ABA liga

KK Mega

Tim povodom generalni menadžer Mege Goran Ćakić uputio je zvaničan dopis čelnicima Košarkaškog saveza Srbije, regionalne i domaće lige kako bi se izvršila izmena u bazi podataka i svim zvaničnim dokumentima vezanim za odigravanje utakmica u navedenoj hali.

Mesto na kome je Milojević dao nemerljiv doprinos u razvoju velikog broja vrhunskih igrača i Megu pozicionirao kao klub van američkog kontinenta sa najviše draftovanih igrača u NBA od danas će simbolično nositi njegovo ime i tako zauvek od zaborava otrgnuti njegov lik i delo i bogatu trenersku zaostavštinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading