JEDAN NIKOLA JE IZDOMINIRAO, A DRUGI? TIHO veče za Majami!

Autor:

Sport

22.01.2024

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletan tim je podbacio.

JEDAN NIKOLA JE IZDOMINIRAO, A DRUGI? TIHO veče za Majami!

Foto: www.profimedia.rs

Džimi Batler i Nikola Jović

Pisali smo o Jokićevoj rekordnoj noći između nedelje i ponedeljka, a u isto vreme na teren je izlazio još jedan srpski reprezentativac. Majami je odmerio snage sa Orlandom, a u startnoj petorci našao se, između ostalih, Nikola Jović.

Hit je ubedljivo poražen od Medžika sa 105-87.

Nažalost, ni Nikola nije uspeo da zabeleži neki vredan učinak. Proveo je 15 minuta sveukupno na terenu, a za to vreme je zabeležio dva poena, tri skoka i jednu izgubljenu loptu. 

I ta dva poena došla su u poslednjim minutima kada je meč praktično već bio rešen, a Nikola je uspeo da pogodi za dva uz faul, nakon čega je kasnije promašio slobodno bacanje. 

Ipak, Jović je pokazao šta ume i može mnogo puta i u dresu reprezentacije Srbije i ranije u dresu Hita, tako da nema sumnje da će, sada kada dobija više šanse, umeti to da iskoristi i proigrati uskoro. 

Kada je u pitanju učinak ostalih igrača, Adebajo je kod gostiju bio najefikasniji sa 22 poena, pratio ga je Džimi Batler sa 15, dok su Tajler Hiro i Kejleb Martin dodali 12, odnosno 11 poena. U redovima "plavih", najistaknutiji je bio Paolo Bančero koji je ubacio 20, Franc Vagner je dodao poen manje, dok je Vendel Karter Džunior završio duel sa 17.

Majami je nakon ovog poraza šesti na istoku, a Medžik mu je za petama nakon trijumfa i sada ima pobedu manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading