SFEROPULOS PRED FMP! Moramo da budemo spremni na OVO!

Autor:

Sport

20.01.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet dočekuje "pantere" u 17. kolu AdmiralBet ABA lige (nedelja, 18).

SFEROPULOS PRED FMP! Moramo da budemo spremni na OVO!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nastavljaju takmičenje u AdmiralBet ABA ligi, a njihov naredni protivnik je FMP iz Železnika.

Ovaj duel 17. kola, koji je na programu u nedelju od 18 časova u Beogradskoj areni, pomeren je sat i po vremena ranije nego što je to prvobitno bilo predviđeno. FMP se nalazi na 12. poziciji, prvoj iznad crte sa skorom 5-11, dok su crveno-beli lideri sa 14 pobeda i dva poraza.

Trener Zvezde Meridianbet Janis Sferopulos u najavi meča naglasio je da neće smeti da bude nikakvih opuštanja, jer su se "panteri" promenili od prethodne utakmice odigrane u Železniku.

Republika

Foto: Starsport

Branko Lazić

- FMP je tim koji se značajno promenio od naše prve utakmice u prvom krugu. Sada je tu novi trener i mnogo novih igrača, što znači da ćemo morati da budemo spremni da igramo protiv tima koji će se sigurno boriti nekom novom energijom - rekao je grčki stručnjak na klupi srpskog šampiona.

Kapiten Zvezde Meridianbet Branko Lazić napominje da je FMP ambiciozan i da igra sa velikom energijom.

- FMP uvek ima epitet tima koji je ambiciozan, koji igra sa velikom energijom i vrlo borbeno. Od prve utakmice koju smo dobili mnogo toga se promenilo u ekipi FMP-a od klupe preko igračkog kadra. To znači i neke novitete, novu energiju i novu želju za dokazivanjem na koju moramo biti spremni jer želimo pobedom da udjemo u nedelju u kojoj nas očekuju dve vrlo važne utakmice - istakao je Lazić, kapiten Crvene zvezde Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading