BRUTALNI NIKOLA MVP: OGROMNO priznanje za srpskog centra!

Autor:

Sport

20.01.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme nije bilo.

BRUTALNI NIKOLA MVP: OGROMNO priznanje za srpskog centra!

Foto: Starsport

Srpski košarkaš Nikola Milutinov izabran je za najkorisnijeg igrača (MVP) 22. kola Evrolige zahvaljujući fenomenalnoj partiji u pobedi njegovog Olimpijakosa nad Makabijem (89:72).

Reprezentativac Srbije je imao 20 poena i 20 skokova, od čega čak devet u napadu.

Milutinov je zahvaljujući fenomenalnoj partiji imao 40 indeksnih poena, po čemu je bio ispred svih ostalih košarkaša u 22. kolu Evrolige.

Republika

Foto: Euroleague.net

 

 

Srpskom centru ovo je drugi put u sezoni da je izabran za najkorisnijeg igrača kola, prethodno je bio najbolji u 4. rundi, kad je u pobedi nad Partizanom (98:94) skupio 30 indeksnih poena.

Nikola je u fantastičnoj formi, pošto je i u meču Grčkog šampionata proitv Kardicasa predodio svoj Olimpijakos do pobede 83:54, a zabeležio je 21 poen uz isto toliko skokova.

Milutinov je nakon problema sa povredama vratio formu koja ga je krasila, a ovo su odlične vesti i za selektora košarkaške reprezentacije Srbije Svetislava Pešića, jer će Nikola biti jedan od glavnih aduta našeg tima na Olimpijskim igrama u Parizu ovog leta.

Što se Olimpijakosa tiče, tim iz Atine nalazi se na osmom mestu Evrolige sa učinkom 12-10 i vodieće veliku borbu do kraja szone za ulazak u plej-of.

Izabranici Jorgosa Barcokasa u narednoj rundi elitnog takmičenja gostovaće Realu u Madridu, što će biti najveći izazov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading