"SITUACIJA S MILOJEVIĆEM JE OZBILJNA"! DRAMA U AMERICI! NBA hitno reagovala, ODLOŽENA UTAKMICA Golden Stejta i Jute!

Autor: M. M.

Sport

17.01.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove vesti "preko bare".

"SITUACIJA S MILOJEVIĆEM JE OZBILJNA"! DRAMA U AMERICI! NBA hitno reagovala, ODLOŽENA UTAKMICA Golden Stejta i Jute!

Foto: Starsport

Vest da je proslavljeni košarkaš i sada stručnjak, Dejan Milojević, danas imao srčani udar šokirala je mnoge. On je prevezen u bolnicu nakon što je bio na večeri sa prijateljima u Solt Lejk Sitiju.

Naime, Milojeviću je tokom večere pozlilo, odmah je prevezen u lokalnu kliniku gde je operisan i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, prenose pojedini mediji koji imaju saznanja od strane bliskog prijatelja košarkaškog sturčnjaka. 

Ipak, sada je reagovala i NBA liga, pa je prema informacija ESPN odložila utakmicu Golden Stejt Voriorsa i Jute koja je bila zakazana za noć između srede i četvrtka.

Informaciju je plasirao poznati novinar Adrijan Vojnarovski, poslovično dobro upućen u dešavanja u NBA, koji navodi da je u pitanju ozbiljna medicinska situacija i odluka je bila sasvim očekivana.

Dejan Milojević je svoju košarkašku karijeru započeo u Beovuku, a najvažnije stanice u igračkoj karijeri su mu bile Budućnost, Partizan, FMP, Galatasaraj, Valensija.

Kao trener je sa klupe predvodio Megu i Budućnost, da bi posle toga rešio da se oproba "preko bare", sedne na klupu Golden Stejta kao asistent Stivu Keru. 

Takođe je bio pomoćni stručnjak u reprezentaciji Srbije od 2019. do 2021. godine. U svojim vitrinama ima Kup Radivoja Koraća, kao i Kup Crne Gore i trofej državnog prvaka iste zemlje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ne daj se Miloje

17.01.2024 19:15

Neka da Bog da ozdravi legendarni košarkaš