BIVŠA NBA ZVEZDA BRUTALNO UDARILA PO SRBINU! ODVRATNE reči UPUĆENE Darku Rajakoviću!

Autor:

Sport

12.01.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Licemerni Amerikanac skandalozno komentarisao srpskog stručnjaka.

BIVŠA NBA ZVEZDA BRUTALNO UDARILA PO SRBINU! ODVRATNE reči UPUĆENE Darku Rajakoviću!

Foto: Tanjug/AP

Darko Rajaković, trener Toronto Reptorsa, imao je emotivno izlaganje nakon poraza njegovog tima od Los Anđeles Lejkersa.

Smatrao je Darko da su ih sudije oštetile u ovom meču i nije se libio da kaže šta ima.

- Ovo je sramota! Sramota za sudije i da liga ovako nešto dozvoli… Oni su imali 23 slobodna bacanja, a mi dva u četvrtoj četvrtini. Kako da igramo meč ovako? Poštujem sve što imaju zvezde i sve, ali i mi imamo zvezde u timu. Kako je moguće da Skoti Barns koji je kalibar i koji uvek probija i pokušava da dođe do obruča bez flopinga i bez iznuđivanja faula, kako to da on dobije dva slobodna bacanja za čitav meč? Kako je to moguće, kako ćeš mi to objasniti? Ako Lejkersi treba da pobede dajte im pobedu, nećemo ni da dođemo. Ovo nije prvi put. Barns će biti Ol-star, zaštitno lice lige. Ovo je kompletno sr*nje - rekao je Rajaković tada.

NBA liga nije imala milosti prema Srbinu, kažnjen je sa 25.000 dolara zbog komentarisanja suđenja.

Ipak, još veći skandal od Rajakovićeve izjave napravio je bivši NBA košarkaš Evan Tarner, koji jen ismevao način govora sprskog stručnjaka.

- Treba da pustiš pomoćnog trenera da priča kad imaš "ovakav naglasak" - napisao je Tarner na Instagramu.

Republika

Foto: instagram printscreen

 

 

Odgovorio mu je Denis Šruder, plejmejker tima iz Kanade, koji je stao u odbranu svog trenera.

- Druže, smiri se - napisao je Šruder.

Ovakva stvar će verovatno proći neopaženo u Americi, ali kada neko dopusti sebi da na bilo koji način govori o pripadnicima neke manjinje, razapnu ga i stave na stub srama.

Darko Rajaković je izvanredan trener koji već skoro dve decenije radi u Americi, drugi je Evropljanin u istoriji koji je dobio priliku da vodi neki NBA tim, što dovoljno govori o njegovim kvalitetima!

Što se Tarnera tiče, on je bio drugi pik na NBA draftu 2010. godine, nastupao je za mnogobrojne klubove, ali nikada nije dostigao pun potencijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading