NBA LIGA NIJE IMALA MILOSTI! Paprena KAZNA za Srbina!

Autor:

Sport

11.01.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mu oprostili kritike na račun sudija.

NBA LIGA NIJE IMALA MILOSTI! Paprena KAZNA za Srbina!

Foto: Tanjug/AP

NBA je kaznila trenera Toronta Darka Rajakovića sa 25.000 dolara od strane NBA lige zbog kritikovanja sudija posle poraza od Los Anđeles Lejkersa, saopštio je potpredsednik najjače lige na dvetu Džo Dumars.

Rajaković je neprimerene komentare na račun sudija dao posle poraza Toronta od Lejkersa (131:132).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Darko Rajaković

- Nečuveno! Ovo je sramota za sudije i za ligu. Dvadeset i tri slobodna bacanja za njih i samo dva za nas u četvrtoj deonici. Kako onda da igraš utakmicu? Razumem da oni imaju ol-star igrače, ali i mi imamo zvezde. Kako je moguće da Skoti Barns, koji je ol-star potencijal, svaki put kad ide ka košu ne dobije faul, a ne flopuje, već ide punom snagom da izvuče faul? Kako je to moguće? Objasnite mi! Ako je tako, dajte im pobedu. Ne moramo ni da se pojavimo. Ovo nam se ne dešava prvi put. Skoti Barns će biti ol-star, lice ove lige. Tokom cele sezone se dešavaju ove besmislice - izjavio je Rajaković između ostalog.

Ovo je prva kazna za srpskog stručnjaka otkako je samostalno preuzeo neki tim u najjačoj ligi na svetu.

Toronto Raptorsi su trenutno na 12. mestu Istočne konferencije, sa skorom 15-23 i zaostaju jednu pobedu za Nju Orleans Netsima, koji su na 10. poziciji, koja vodi u plej-in.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading