MESINA PRED DOLAZAK ZVEZDE MERIDIANBET! Evo koga se Italijan najviše PRIBOJAVA!

Autor:

Sport

10.01.2024

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Olimpije iz Milana dočekuju izabranike Janisa Sferopulosa u četvrtak (20.30).

MESINA PRED DOLAZAK ZVEZDE MERIDIANBET! Evo koga se Italijan najviše PRIBOJAVA!

Foto: Starsport

Mesina

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su neočekivano poraženi na gostovanju Asvelu u Vilerbanu, u okviru 20. kola Evrolige, a već u četvrtak izabranici Janisa Sferopulosa imaće još teži ispit pred sobom.

Klub s Malog Kalemegdana sutra ide na noge zahuktaloj Olimpiji iz Milana, koja je u prethodnoj rundi savladala berlinsku Albu rezultatom 82:76.

Pred utakmicu protiv izabranika Janisa Sferopulosa, drugi najtrofejniji stručnjak Evrope Etore Mesina poručio je da zna odakle njegovim izabranicima preti najveća opasnost.

Foto: Starsport

košarkaši Olimpije Milano

Prekaljeni trenerski mag apostrofirao je Miloša Teodosića, ofanzivni skok crveno-belih i činjenicu da je Zvezda Meridianbet vodi glavnu reč u Evroligi, kada se radi o broju ukradenih lopti.

– Crvena zvezda Meridianbet je druga po broju ofanzivnih skokova i prva po broju ukradenih lopti, stoga ćemo morati da igramo pametnu igru u napadu i da radimo kao tim ispod koša kako bismo ograničili njihove druge šanse. Imaju veoma talentovane pojedince na perimetru, naravno, predvođene Milošem Teodosićem – rekao je Etore Mesina.

Uoči međusobnog duela u Milanu Olimpija ima jednu pobedu više od srpskog tima. Italijani imaju skor 9-11, a Crvena zvezda 8-12.

Inače, pred meč protiv srpskog šampiona, Armani je angažovao bivšeg NBA igrača Rodnija Mekgrudera, koji je tokom karijere nastupao za Detroit, Majami i Kos Anđeles Kliperse. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading