NEJPIR SPREMAN ZA DUEL SA ZVEZDOM MERIDIANBET: Još jedna ODLIČNA partija Amerikanca!

Autor:

Sport

07.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno da mu nešto nije štimalo u Beogradu.

NEJPIR SPREMAN ZA DUEL SA ZVEZDOM MERIDIANBET: Još jedna ODLIČNA partija Amerikanca!

Foto: Starsport

U noći kada su igrači Crvene zvezde Meridianbet poraženi od Real Madrida 58:72, kao da situacija već nije bila dovoljno loša, Šabaz Nejpir je priredio pravi cirkus pred početak susreta, najavivši treneru Sferopulosu da pregovara sa drugim klubom, te zamolivši ga da ne nastupi.

Usledio je "rat" na relaciji grčki strateg-Nejpir, pa je kasnije trener crveno-belih izjavio kako Šabaz nije postizao dovoljno poena i kako ga je zamolio da ne igra, dok mu je Amerikanac uzvratio putem Instagram "storija" porukom: "Pričaj istinu ispred kamera".

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nejpirov Instagram "stori"

Saga je ubrzo dobila i epilog - Nejpir je završio u Armaniju iz Milana.

Čini se kao da je to bila najbolja odluka za obe strane, pošto se od razilaženja mnogo bolje snalaze i jedni i drugi.

OIimpija iz Milana uhvatila je zalet u Seriji A do prošlonedeljnog poraza od Breše, a oporavak je usledio protiv učesnika Evrokupa Trenta u gostima. Slavio je Armani sa 79:74, a upravo je Nejpir bio jedan od najzaslužnijih.

Šabaz je za 28 minuta na parketu ubacio 17 poena i tako bio najefikasniji igrač susreta, makar u gostujućem sastavu. Sjajno je gađao /3/5 FG i 2/2 FT) uz skok i dve asistencije. Treba dodati da je ubacio i ključnu trojku za 77:71 i tako možda prelomio okršaj.

Devon Hol je bio prateća figura sa 16 poena i 6 skokova, dok je Đordano Bortolani dao 12. Sa suprotne strane Andrejs Grazulis je dao 20.

Milano će u četvrtak u okviru 21. kola Evrolige ugostiti Crvenu zvezdu i videćemo kako će to motivisati Nejpira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading