VEČITI U ADMIRALBET ABA LIGI! Zvezda Meridianbet u Ljubljani; Partizanu na noge dolazi Krka!

Autor:

Sport

06.01.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti se okreću obavezama u prvenstvu Jadrana.

VEČITI U ADMIRALBET ABA LIGI! Zvezda Meridianbet u Ljubljani; Partizanu na noge dolazi Krka!

Foto: Starsport

Iza nas je još jedan uzbudljiv večiti derbi. Crvena zvezda Meridianbet je ubedljivo pobedila Partizan, a sada obe ekipe očekuju dueli u AdmiralBet ABA ligi.

Partizan ima nešto lakši zadatak. S obzirom da se crno-beli nalaze u lošem nizu, što se Evrolige tiče, Krka je idealan protivnik za podizanje forme . Slovenačka ekipa se nalazi na pretposlednjem mestu u šampionatu Jadrana, a deluje kao da se Željko Obradović neće libiti da u Arenu pusti najjače snage na "fenjeraša".

- U ritmu smo igranja utakmica non-stop, praktično nemamo vremena za trening. Imamo i dosta igrača koji imaju određene probleme. Ali to nema nikakve veze, moramo imati najbolji mogući pristup. Posle loše odigrane utakmice protiv Zvezde u Evroligi, potrebno je da probamo da nađemo način kako bismo pokazali pre svega ogromnu želju koja mora biti prisutna u svakoj utakmici - kaže Obradović. 

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Crvena zvezda Meridianbet, sa druge strane, konačno deluje kao ona ekipa koju je predsednik kluba najavio u početku sezone. U skladu sa ulaganjima, rezultati se konačno pokazuju. Protiv Fenerbahčea su bili ubedljivi, ali protiv Partizana su crveno-beli delovali nezaustavljivo. 

S obzirom na formu u AdmiralBet ABA ligi (samo jedan poraz u dosadašnjem toku takmičenja) sve sem ubedljive pobede u Sloveniji bilo bi pravo iznenađenje. Cedevita Olimpija ne izgleda dobro ove godine, a najbolji pokazatelj je da nemaju nijednu pobedu u Evrokupu!

Pred utakmicu je govorio trener Janis Sferopulos. 

- Cedevita Olimpija je ekipa koja je trenutno druga na tabeli AdmiralBet ABA lige, doživeli su samo jedan poraz na svom parketu i sa naše strane moramo biti spremni za vrlo tešku utakmicu. To znači da moramo biti spremni da i psihički i fizički igramo dobru košarku na obe strane terena - rekao je Sferopulos, prenosi klub.

Foto: star sport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet

Crveno-beli meč u Sloveniji igraju od 17.00 časova, dok će Partizan svoju utakmicu započeti u Areni odigrati od 19.00 časova. Ukoliko niste u mogućnosti da pratite mečeve večitih na televizoru, možete se uključiti na prenos iz minuta u minut preko našeg portala Republika.rs

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading