EVROLIGA SE POKLONILA DELIJAMA! Ovo je DRUGAČIJE! Samo u Evropi!

Autor: M. M.

Sport

04.01.2024

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u Areni!

EVROLIGA SE POKLONILA DELIJAMA! Ovo je DRUGAČIJE! Samo u Evropi!

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet dočekala je Partizan u evroligaškom večitom derbiju, a spektakl iz Beograda prati čitav svet.

Kao i u prošlom meču kada su crno-beli bili domaćini, užarena je atmosfera na tribinama i večeras pred navijačima crveno-belih. Delije su se svojski potrudile da naprave događaj za pamćenje, pa je za meč 19. kola elitnog takmiečnja pripremljena specijalna koreografija.

Naime, navijači koji su na donjem, nivou 200, obučeni su u bele majice, dok su zvezdaši na gornjem prstenu beogradske arene u crvenom. Slika za pamćenje! Imun na sjajnu atmosferu i performans delija nije ostao niko, pa ni Evroliga.

Elitno takmičenje je na svom Tviter nalogu, odnosno na "iksu", odalo počast navijačima Zvezde Meridianbet. Oni su objavili video-klip iz Arene sa opisom:

- Evropska košarka je drugačija - napisali su administratori, uz tag Košarkaškog kluba Crvena zvezda.

 

 

Njihova objava naišla je na brojne pozitivne reakcije korisnika pomenute društvene mreže. Takođe, klip sa delijama koje skaču u transu za kratko vreme je sakupio brojne lajkove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading