NOVAJLIJE NA VEČITOM DERBIJU! Ovo su DEBITANTNI na najvatrenijem okršaju u EVROPI!

Autor:

Sport

04.01.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavljamo igrače koji će prvi put osetiti vrelu atmosferu Arene u toku derbija.

NOVAJLIJE NA VEČITOM DERBIJU! Ovo su DEBITANTNI na najvatrenijem okršaju u EVROPI!

Foto: Starsport

Sve je bliži najiščekivaniji okršaj godine u Evroligi. Partizan će gostovati Zvezdi Meridianbet od 20.00 časova u krcatoj Areni i očekuje se paklena atmosfera kao i do sada. 

Neki igrači, kao što su Branko Lazić i Danilo Anđušić, dobro poznaju vatru derbija na svojoj koži. Čak i stranci poput Pantera i Ledeja već su odlično upoznati sa onime što ih očekuje. 

Ipak, zanimljivo je ko su igrači koji će prvi put osetiti sa parketa Arenu u svom punom sjaju?

Svakako u oči padaju nova pojačanja večitih. Džejlin Smit i Fredi Gilespi. Obojica su tek nedavno pojačali redove beogradskih rivala, tako da će im ovo biti prvi put da mogu učestvovati u jednom spektaklu kakav je duel između Partizana i Zvezde Meridianbet.

 

Foto: Starsport

Džejlin Smit

Foto: printskrin/vikipedia

Fredi Gilespi

Tu je i gorostasni centar crno-belih, Bruno Kaboklo. Iako je već neko vreme tu, nije došao na u pravi čas kako bi učestvovao u pobedama svog tima na derbijima sa početka sezone. Sigurno je da će Brazilac biti veliki adut Partizana u pohodu ka brejku. 

Foto: Starsport

Bruno Kaboklo

Mateuš Ponitka je u Areni bio na početku sezone, ali nije bio u stanju da nastupi zbog povrede tako da će mu ovo biti vatreno krštenje i šansa da pokaže šta ume na najvećoj pozornici. 

Foto: Starsport

Mateuš Ponitka

I poslednji, najmlađi, ali svakako ne najmanje važan je mladi Nikola Topić. On se nedavno vratio iz Mege kako bi pomogao klubu sa Malog Kalemegdana u pokušajima da se vrati u trku za plej-of. S obzirom da je Nikola sa ovih prostora, te da je u mlađim kategorijama Zvezde Meridianbet nastupao protiv Partizana, sigurno je da želja da se dokaže u uzavrelom grotlu Arene neće izostati. 

Foto: Starsport

Nikola Topić

Meč će se prenosti na Sport Klubu 1, a ukoliko niste u mogućnosti da pratite preko ekrana možete se uključiti na naš prenos iz minuta u minut preko portala Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading