BASKONIJA KAO PARTIZAN: Letele PLIŠANE IGRAČKE po parketu!

Autor:

Sport

03.01.2024

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom su navijači ostvarili plemenitu akciju.

BASKONIJA KAO PARTIZAN: Letele PLIŠANE IGRAČKE po parketu!

Foto: twitter.com/Euroleague

Početak meča 17. kola Evrolige između Partizana i Virtusa obeležila je scena koja je ekspresno obišla ceo svet!

Navijači kluba iz Humske su zapevali "da volim crno-bele...", a odmah potom zasuli parket različitim igračkama.

Više od 10.000 plišanih lutaka "pokrilo" je teren Beogradske arene, dok su se grobari na pravi način u velikoj meri odazvali humanitarnoj akciji, koju je regionalni šampion najavljivao pred duel s italijanskim Virtusom.

Za svaku ubačenu igračku, kompanija koja je jedan od sponzora Partizana, donirala je 1.000 dinara za kupovinu zimske odeće i obuće za socijalno ugroženu decu.

Fenomenalna scena je privukla veliku pažnju evropske i svetske javnosti, pa je ista akcija sprovedena i od strane još jednog kluba na evropskoj sceni. U pitanju je Baskonija koju sa klupe predvodi Duško Ivanović. Baskijci trenutno igraju duel protiv Panatinaikosa, a rezultat je blago pao u drugi plan u prvom poluvremenu, zbog prelepog gesta navijača španskog kluba. 

Ovo zaista predstavlja jednu plemenitu akciju, a nadamo se da može postati i trend širom Evrope. Kada je u pitanju sama utakmica i sudar između Ivanovića i Atamana, trenutno se igra treća četvrtina na ovom meču, a rezultat je 31:44 u korist atinskih gostiju. Najefikasniji u redovima gostiju je Kendrik Nan sa 13, dok je kod domaćina Kodi Miler Mekentajer najistaknutiji sa osam poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading