"BOMBA" U SLOVENIJI: Vraća se Dragić!

Autor:

Sport

02.01.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno pojačanje za "zmajčeke".

"BOMBA" U SLOVENIJI: Vraća se Dragić!

Foto: Tanjug/AP

Zoran Dragić protiv Kanade

KK Cedevita Olimpija nakon smene trenera biće jača za reprezentativca Slovenije Zorana Dragića.

Zoran Martić zamenio je Simonea Pjaniđanije na klupi, a italijanskom stručnjaku su glave došle partije u Evrokupu gde Olimpija ne zna za pobedu od starta sezone uz 13 poraza!

Jedan od prvih poteza po preuzimanju tima bio je povratak Dragića.

Iskusni slovenački reprezentativac ima važeći ugovor sa klubom, ali od početka sezone nije bio u timu. Direktor kluba Davor Užbinec je istakao da je njegov ugovor bio veliko opterećenje za tim, ali da je doneta odluka da se zajedno sa najvećim talentima u ekipi, priključi treninzima prvog tima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zoran Dragić na Mundobasketu

 

- To je bila moja želja, ali i odluka kluba, sve tri strane su se dogovorile. S ozbirom da Zoran Dragić nije bio u trenažnom procesu od starta sezone, ne želim da ga bacim u vatru tako brzo-  rekao je Martić.

Nastavio je stručnjak o tome kako će izgledati Cedevita Olimpija pod njegovim vođstvom.

- Bilo je toplo - hladno u dosadašnjem toku sezone, igrači su oscilirali. Moj posao je da izvučen dobre strane i sakrijem loše. Realnost je da je tim koji zavisi od napada ranjiv ako nema svoj dan. Pod mojim vođstvom, Cedevita Olimpija će igrati brže, agresivnije i povrh svega, bolje u odbrani i na skoku - rekao je Martić.

Što se Zorana Dragića tiče u karijeri je nastupao za Geoplin, Krku, Malagu, Finiks, Majami Hit, Himki, Olimpiju Milano, Efes, Trst, Ulm, Baskoniju, Žalgiris i na kraju Cedevita Olimpiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading