PARTIZANOV DRES INSPIRISAN SLAVNOM PROŠLOŠĆU: Evo GDE i KADA možete kupiti NOVO RETRO izdanje!

Autor:

Sport

02.01.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ne zaboravljaju istoriju.

PARTIZANOV DRES INSPIRISAN SLAVNOM PROŠLOŠĆU: Evo GDE i KADA možete kupiti NOVO RETRO izdanje!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan objavio je na društvenim mrežama da su crno-beli pustili u prodaju novo retro izdanje dresova inspirisano istorijskim uspesima.

Ovog puta se radilo o 1998. godini i plasmanu beogradskog kluba među najboljih četiri u Barseloni.

- U okviru #EuroLeagueRetroWeek predstavili smo četiri dresa koji su inspirisani uspesima našeg kluba u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju! Danas, od 16 časova, u prodaji će se naći ograničena serija dresova posvećenih plasmanu KK Partizan na F4 u Barseloni 1998! Prodaja se vrši isključivo u zvaničnoj prodavnici ispred Štark arene! - stoji na Tviter/X profilu Partizana.

Košarkaši Partizana su se odmah prvog januarskog dana vratili klupskim obavezama, jer ih već večeras očekuje meč protiv Asvela u utakmici 18. runde Evrolige, dok samo dva dana kasnije u "duplom kolu" gostuju večitom rivalu Crvenoj zvezdi Meridianbet.

Biće to prilika da evroligaški debi u crno-belom dresu upiše i poslednje pojačanje iz Virtusa, Džejlin Smit.

- Drago mi je što oba meča ove nedelje igramo u Beogradu. Znam da je duel protiv Crvene zvezde Meridianbet najveća utakmica u Srbiji. Ipak, ne smemo još da razmišljamo o njima, prvo da odradimo maksimalno protiv Asvela - istakao je Džejlin Smit.

Klub iz Humske je posle dva uzastopna poraza, od Reala u Madridu i Virtusa u Areni, trenutno na bilansu 9-8, dok je tim iz Francuske ubedljivo poslednjeplasiran sa samo dve pobede i čak 15 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading